ubord Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 (editat) indraznesc sa deranjez posesorii de minsk cu urmatoarele intrebari: cotele pistonului de minsk! diametru, diametru bolt, inaltime piston, distanta de la centru boltului la capul pistonului? ... cursa pistonului? am cautata pe forum dar nu am gasit nimic la obiect.Este un manual pe undeva , in format pdf, dar nu reusesc sa-l descarc.Daca sau mai povestit toate astea imi cer scuze... Editat Septembrie 25, 2006 de drobu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 piston - cota 0 - 52 mm cota 1 - 52,5 mm cota 2 - 53 mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Septembrie 26, 2006 Autor Share Postat Septembrie 26, 2006 Da! multam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 (editat) uite si un manual in engleza dar nici asta nu are cotele. manual Editat Septembrie 26, 2006 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate