pisica matache Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Va multumesc tuturor pentru sfaturi....Am rezolvat problema dupa ce am achizitionat alt cdi....lam pus sus....Si am ramas surprins ca nu functiona.....Mi-am pus la contributie capacitatile de electrician"care lipsesc.....am luat un aparat de masura,si schema electri de la voi si am masurat toata instalatia....Si ultimul fir pe care am pus aparatu....Era intrerupt.... am inlocuit firul si totul merge impecabil!Operator....Se poate inchide topic!VA MULTUMESC Te poti considera un mare norocos,dupa experienta cu mersul fara baterie;acum ca motorul functioneaza,verifica si incarcarea,masurand tensiunea pe baterie,cu motorul turat;trebuie sa ai in jur de 14V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 (editat) Am uitat sa specific ca sigurantele sunt OKE toate 3 de sub rezervor....Mai are altundeva???? Aici e vorba de CDI.....Relee ....Stator....Senzor .Cineva care s-a mai batut de asemenea probleme poate imi da o mana de ajutor nu umbla la sigurante,is departe de aprindere si nu au legatura.70%cdi ars,20% magneotu,10% senzor.daca nu te descurci suna-ma la XXXXXXX Editat Martie 3, 2011 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate