Aleko Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 aplica-i o metoda mai directa cu multa incredere, e doar un Nipru care se tureaza mai mult ) Incearca sa tragi de cuzinet fara sa ciupesti blocul, dar nu-ti fa griji oricum. Nu e rulment sa se invarta in bloc sa-si faca joc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Mai 8, 2011 Autor Share Postat Mai 8, 2011 Va salut domnilor...am si eu nevoie de cateva nituri cu cap conic mai exact 12 la nr, la urmatoarele dimensiuni:10 mm capatul nitului,6 mm grosime,si 25 mm lungime,fiindu-mi necesare la montarea contragreutatilor pe vilbrochen,ca nea Pandelica mecanicu nu are deastea de otel imi daduse cateva de aluminiu ce sa fac eu cu alea?...va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Esti in Spania sau acasa, ca pot sa ma duc la un strungar de la Romaero sa ti le faca din otel folosit la avioane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Mai 17, 2011 Autor Share Postat Mai 17, 2011 Salut Mihai iti multumesc pt intentia de ajutor. Am fost acasa, acum sant aici momentan s-a oferit cineva sa ma ajute, sa vad saptamana asta ce rezolv si daca e sa am nevoie te anunt...ok? Gata...am primit niturile buclucase ai multumesc user-ului ''andreizalau'' pt ajutorul acordat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Septembrie 25, 2011 Autor Share Postat Septembrie 25, 2011 Va salut....am o intrebare la voi...culbutorii se pot rectifica? suprafata de contact a culbutorilor cu capatul supapei e putin stirbita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 Iei pe rotund uÂşor cu un Âşmirghel de 800, în final ajungi la unj Âşmirghel de 1000-1200. Grijă la sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2011 asa am facut, am scos fata curata in vreo 4 ore de migaleala la piesa. @ Mihai...daca ai vreo schema a instalatiei electrice, ma intereseaza mai mult partea de aprindere, relee, bobina ,sau ceva poze, asta pana ajung la librarie sa iau un manual de service ca pe net nu am gasit decat cu bani. ...cateva poze recente din parc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 Poftim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 asa am facut, am scos fata curata in vreo 4 ore de migaleala la piesa. @ Mihai...daca ai vreo schema a instalatiei electrice, ma intereseaza mai mult partea de aprindere, relee, bobina ,sau ceva poze, asta pana ajung la librarie sa iau un manual de service ca pe net nu am gasit decat cu bani. ...cateva poze recente din parc. prin acest parc bantui si io cateodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 oau ce de bembe....alea mai pot fi inmatriculate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2011 unele se pot inmatricula altele nu, depinde ce moto vrei. in general la astea de politie nu da acte, doar o factura pe care trece simplu 'resturi moto' si marca, ca sa ai o acoperire legala pt piese, cadrul (sasiul) prefera sa-l taie sa nu-i dea drumul pe poarta, la celelalte moto (de civili) ai cam doare la basca ce se antampla cu el dupa ce iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 eee...tocmai alea care sunt interesante...ai naibii spanioli.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 (editat) o fi "spiritul latin" sau cum poti califica tampenia de a taia in 2 motociclete precum R80RT si R850 sau ce dracu or fi cand le poti vinde sau dona prin vreo fosta colonie Editat Noiembrie 7, 2011 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 unele se pot inmatricula altele nu, depinde ce moto vrei. in general la astea de politie nu da acte, doar o factura pe care trece simplu 'resturi moto' si marca, ca sa ai o acoperire legala pt piese, cadrul (sasiul) prefera sa-l taie sa nu-i dea drumul pe poarta, la celelalte moto (de civili) ai cam doare la basca ce se antampla cu el dupa ce iese. Salut ..cam ce pret o avea 1100rt, ai idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 Oare chiar asa usor e sa se potriveasca cutia de Nipru la un motor de BMW . Tare misto arata asta din imagine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Decembrie 25, 2011 Autor Share Postat Decembrie 25, 2011 (editat) o fi "spiritul latin" sau cum poti califica tampenia de a taia in 2 motociclete precum R80RT si R850 sau ce dracu or fi cand le poti vinde sau dona prin vreo fosta colonie ar putea sa faca si gesturi mai omenesti, dar na....cine poate sa-i oblige. Salut ..cam ce pret o avea 1100rt, ai idee? nu stiu...dar o sa trec sambata pe acolo, daca o fi vremea ok, si am sa intreb. Poftim. mersi! Inca un BMW, dar asta pleaca in RO, cu seriile de sasiu si motor trecute pe factura.... bafta cumparatorului. Azi am zarit in maldarul de fiare si o comunista, a doua pe care o vad aruncata acolo. A ajuns numa bine pt a fi un frumos cadou de craciun, spor la resuscitare Editat Decembrie 3, 2011 de Burg_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 ar putea sa faca si gesturi mai omenesti, dar na....cine poate sa-i oblige. nu stiu...dar o sa trec sambata pe acolo, daca o fi vremea ok, si am sa intreb. mersi! Inca un BMW, dar asta pleaca in RO, cu seriile de sasiu si motor trecute pe factura.... bafta cumparatorului. Azi am zarit in maldarul de fiare si o comunista, a doua pe care o vad aruncata acolo. A ajuns numa bine pt a fi un frumos cadou de craciun, spor la resuscitare nu ma uita si pe mine intreaba te rog de fata intreaga r80 rt sau k 75 rt eu am k 75 rt dar nu mai vreau karenele decat roata si furca complete si daca se poate capacul de pompa de apa mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Decembrie 25, 2011 Autor Share Postat Decembrie 25, 2011 stai linistit ca nu te-am uitat. eu astept sa se mai bage cineva sa pot lua una intreaga, si pe urma va trimet piesele pe care le doriti, ca sa iau numai piesele de acolo nu pot. una intreaga cu acte e la 800 e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate