fagarashan Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 (editat) Salutare tuturor!Asa cum scrie si in titlu,vreau sa imi fac un triciclu dintr-un jupiter 4.Motivul e simplu-nu am bani de un atv, si motorul il am.Am si eu cateva intrebari: 1.Cum e mai bine-2 roti pe fata sau 2 pe spate? 2.Are careva dintre voi asa ceva facut dintr-o comunista? 3.tractiunea pe spate in cazul in care e fara diferential se poate pune pe 2 roti?(un ax cu pinion). 4.Ma puteti ajuta cu niste sfaturi?orice parere e binevenita. Va multumesc anticipat si aveti respectele mele pentru acest forum!!! Editat Februarie 22, 2011 de fagarashan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Mai bine iti iei un Muravey, te asigur ca iesi mult mai ieftin daca tragi linie la final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Salutare tuturor!Asa cum scrie si in titlu,vreau sa imi fac un triciclu dintr-un jupiter 4.Motivul e simplu-nu am bani de un atv, si motorul il am.Am si eu cateva intrebari: 1.Cum e mai bine-2 roti pe fata sau 2 pe spate? 2.Are careva dintre voi asa ceva facut dintr-o comunista? 3.tractiunea pe spate in cazul in care e fara diferential se poate pune pe 2 roti?(un ax cu pinion). 4.Ma puteti ajuta cu niste sfaturi?orice parere e binevenita Cu o roata in fata la viraje bruste ,in viteza, si in coborire te poti rasturna.Cu doua roti pe spate si tractiune pe un disc la ambele roti odata se vireaza foarte greu sau deloc ,deoarece nu este diferential.Adica trebuie avut in vedere totdeauna ca roata din interiorul curbei sa se invirta mai incet decit cea din exterior.Pentru modelul cu doua roti spate si una fata, cel mai bine trebuie facuta trectiunea decit pe o roata (vezi cum este construit triciclul de handicapati).Pentru modelul cu doua roti in fata si tractiune normala cum are motocicleta cred ca este cel mai bine de optat, avind in vedere ca si ultimele tricuri au aceasta reteta de constructie(vezi dotarile facute cu motociclete la politie si alte servicii speciale). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fagarashan Postat Februarie 22, 2011 Autor Share Postat Februarie 22, 2011 (editat) Cam asa ceva as vrea sa fac http://www.youtube.com/watch?v=mZuz_eKcQhc&NR=1 ,buna ideea si cu muravey-ul,ma voi gandi mai bine sa vad ce voi face,deocamdata sunt la stadiul de documentare.In primavara ma voi apuca de treaba.Multumesc baieti pentru promptitudine!Pentru fata m-am gandit la o punte completa de skoda 120,100 s sau Mb. Editat Februarie 22, 2011 de fagarashan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Sau te inspiri de aici din cartea asta . Pe care o poti avea cu doar 50 lei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate