adi_ms Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Caut disperat o aprindere (SEM) de KTM 250 din 96, noua sau second hand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Vorbeste cu oreste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Caut disperat o aprindere (SEM) de KTM 250 din 96, noua sau second hand. e dus bobinajul de senzor sau cel de curent(curent ptr bobina de inductie nu cel de incarcare)?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_ms Postat Septembrie 28, 2006 Autor Share Postat Septembrie 28, 2006 e dus bobinajul de senzor sau cel de curent(curent ptr bobina de inductie nu cel de incarcare)?? Cel pt. bobina de inductie. Nu mai am scantee deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 ALTCEVA NU S-AR POTRIVI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_ms Postat Septembrie 29, 2006 Autor Share Postat Septembrie 29, 2006 ALTCEVA NU S-AR POTRIVI? Nu stiu. Daca stiti ca se potriveste de la ceva , spuneti-mi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 merge . eu am facut shi altcumva si tzine dar e cam mult de lucru.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_ms Postat Septembrie 30, 2006 Autor Share Postat Septembrie 30, 2006 merge . eu am facut shi altcumva si tzine dar e cam mult de lucru.... Cam ce ar trebui sa fac, nu conteaza cat e de lucru, ca stau de 5 saptamani si trece vremea de dat cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 pai eu am facut prin aprilie la un 250 cu DIGITAL CONTROL(un fel de senzor pe capac de il facea un fel de 4 timpi) dar acolo am luat senzorul de pe aprinderea ca shi a tah senzorul la flex, polizor shi am pus un bobinaj de releu de protectzie faruri de mashini. are aceeashi caracteristici a senzorului (65 Kohmi daca iti spune ceva lucru asta). dar la tine daca sunt bulite alea de bobina de inductzie (adica alea 5 una langa alta) e mult de lucru dar merge sa pui 5 bobinaje de releu de protectzie care daca le legi in serie iese 311 Kohmi ( atata e shi la boninele ce sunt pe motor). P.S. motorul merge shi acuma shi a facut un sezon serios si nu a aparut nici o problema pe parcurs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_ms Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 pai eu am facut prin aprilie la un 250 cu DIGITAL CONTROL(un fel de senzor pe capac de il facea un fel de 4 timpi) dar acolo am luat senzorul de pe aprinderea ca shi a tah senzorul la flex, polizor shi am pus un bobinaj de releu de protectzie faruri de mashini. are aceeashi caracteristici a senzorului (65 Kohmi daca iti spune ceva lucru asta). dar la tine daca sunt bulite alea de bobina de inductzie (adica alea 5 una langa alta) e mult de lucru dar merge sa pui 5 bobinaje de releu de protectzie care daca le legi in serie iese 311 Kohmi ( atata e shi la boninele ce sunt pe motor). P.S. motorul merge shi acuma shi a facut un sezon serios si nu a aparut nici o problema pe parcurs Mersi mult , o sa incerc ca doar n-am nimik de pierdut. Mersi mult, dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate