Pannoniachopper Postat Aprilie 17, 2004 Share Postat Aprilie 17, 2004 Pannonia mea. 44 de ani. Sissy-barul s-a rupt la Odorhei. Chefuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Aprilie 17, 2004 Autor Share Postat Aprilie 17, 2004 Foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 18, 2004 Share Postat Aprilie 18, 2004 Foto imi place la nebunie poza alb negru parca este din anii 50-60 arata super si motorul dupa cum spui tu este un panonia pe linga tm acum citiva ani vreo 6 am vazut citeva pe la niste sate si miau placut sa o conduci cu bine pe drumurile tarii respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Aprilie 19, 2004 Share Postat Aprilie 19, 2004 man, cum mergeai cu bagajele alea pe coarne? nu itzi facea nishte curentzi nasoi in fatza? ca io am incercat sa pun doo izoprene rulate strans impreuna shi ziceai ca-s in spatele unui camion, la limita "plasei'... imi scutura falcile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Mai 2, 2004 Autor Share Postat Mai 2, 2004 Ba da, facea, dar nu ma intereseaza, sunt obisnuit cu asa ceva... . Oricum, am facut chopper, nu touring. Si mie imi place foarte mult filmul alb-negru, Robybiker. Back to the sixties... si poza a fost facuta in vara anului 2003... Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 4, 2004 Share Postat Mai 4, 2004 adevareul este ca un chopper moificat in stilul din inainte arata mult mai bine in poza alb-negru si nu mai zic de poza in general ca ai inpresia ca se desfasoara in back to 60 :)))) salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate