Krapu' Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 salutari stie cineva cum se pot scoate pivotii uzati din fuzeta la linhai 4*4? am incercat sa inventez o presa si nu am reusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 salutaristie cineva cum se pot scoate pivotii uzati din fuzeta la linhai 4*4? am incercat sa inventez o presa si nu am reusit Este o presa care face treaba asta (daca vrei iti fac un desen cu ea), dar daca ai pivoti noi poti sa il prinzi menghina si bati in brat cu un ciocan, dar sa pui o bucata de lemn tare intre brat si ciocan, daca nici asa nu merge incearca sa sudezi ceva de pivot(sa il poti prinde mai bine in menghina) si sa incalzesti bratul. Seccesuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 Bati in fuzeta cu un ciocan mare pana se depreseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Incearca pe www.atvisti.ro.Gasesti acolo tot ce vrei despre Linhai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krapu' Postat Februarie 28, 2011 Autor Share Postat Februarie 28, 2011 Este o presa care face treaba asta (daca vrei iti fac un desen cu ea), dar daca ai pivoti noi poti sa il prinzi menghina si bati in brat cu un ciocan, dar sa pui o bucata de lemn tare intre brat si ciocan, daca nici asa nu merge incearca sa sudezi ceva de pivot(sa il poti prinde mai bine in menghina) si sa incalzesti bratul. Seccesuri! am reusit sa il depresez de pe brat dar nu il pot scoate din fuzeta am batut pe ea dar nu prea tare ca mi frica sa nu crape,ca e de aluminiu... cand am incercat sa il scot cu o presa improvizata dintr-o teava si o saiba mare prin care sa intre surubul imi da impresia ca se smulge surubul din pivot si ramane corpul cilindric in interior si nu mai am cum il apuca dupa aia sa il scot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 am reusit sa il depresez de pe brat dar nu il pot scoate din fuzetaam batut pe ea dar nu prea tare ca mi frica sa nu crape,ca e de aluminiu... cand am incercat sa il scot cu o presa improvizata dintr-o teava si o saiba mare prin care sa intre surubul imi da impresia ca se smulge surubul din pivot si ramane corpul cilindric in interior si nu mai am cum il apuca dupa aia sa il scot Incalzeste fuzeta cu ceva, aluminiul se dilata mai mult la caldura decat fierul si o sa il poti scoate mai usor. Dar cat de uzati sunt pivotii aia ??? Daca nu ai incredere, sudeaza surubul de corpul cilindric, il felul asta esti sigur sa o sa iasa si corpul cilindric, si totodata incalzesti si fuzeta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krapu' Postat Martie 1, 2011 Autor Share Postat Martie 1, 2011 Incalzeste fuzeta cu ceva, aluminiul se dilata mai mult la caldura decat fierul si o sa il poti scoate mai usor.Dar cat de uzati sunt pivotii aia ??? Daca nu ai incredere, sudeaza surubul de corpul cilindric, il felul asta esti sigur sa o sa iasa si corpul cilindric, si totodata incalzesti si fuzeta. ok man,mersi mult de sfaturi. o sa incerc varianta ce mi-ai propus-o si sper sa reusesc de data asta. sunt foarte uzati asa ca trebuie sa ii schimb urgent ca imi pica roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate