sauron Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 sal daca stie careva din constanta sau imprejurimi unde gasesc un service de lipit carene si retusat zgarieturile de pe ele. va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 nu stiu frate..... in constanta nu prea am auzit..... vezi ca e un user bogdan kawa... el si-a lipit carenele dar nu stiu la cine si unde... oricum prin apropiere pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sauron Postat Septembrie 28, 2006 Autor Share Postat Septembrie 28, 2006 mersi ciudat nene, in ditamai orasul .... hmmm mai zicea unu pe aici ca in constanta nu gasesti mecanici, dar n-am crezut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 daca vrei mecanic da-mi un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sauron Postat Septembrie 29, 2006 Autor Share Postat Septembrie 29, 2006 mersi duc, sper sa nu am nevoie curand de mecanic, deocamdata doar nishte zgarieturi am pe carene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate