sorin das Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 sal!dupa cum am propus la intrunirea de iarna de la bogdan,saptamina aceasta am fost la fundatica la cabana padina ursului unde am negociat conditiile pentru intrunirea de anul acesta.pretul este de 350ron /pers in camera dubla 2 nopti..in sistem all-inclusive deasemenea avem inclus in pret o cina vestiva cu barbeque si foc de tabara mentionez ca bautura este inclusa in pret........vin,tuica,palinca,bere draft ,bauturi racoritoare,apa minerala. locatia este de 5 margarete si beneficiaza de piscina,sauna,jacuzzi.......in pret intra si accesul la piscina!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Daca ma mai primiti si anul asta, eu ma inscriu de acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Martie 2, 2011 Autor Share Postat Martie 2, 2011 Daca ma mai primiti si anul asta, eu ma inscriu de acum. ESTI INVITAT "PERMANENT PE TERMEN NELIMITAT!!!!!!!!!!!"TOCMAI TU SA NU PARTICIPI BOGDANE,TU CARE AI ORGANIZAT INTRUNIREA DE IARNA.CHIAR DACA AI TRECUT LA ALTA MOTOCICLETA NU AI CUM SA UITI KM FACUTI CU DL-ul .DECI IN CONCLUZIE TOT UN VSTROMIST RAMAI.TE-AM PUS IN CAPUL LISTEI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_CO Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Salutare Cristian! Si daca noi ne nimerim intamplator pe acolo, si sa spunem ca avem un ZX10 si un GSXR intram la alta categorie de preturi? Adica se va face un control riguros la taloane? Acum pe bune, faci cinste cu un jacuzzi sau nu? Negociatorule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Martie 2, 2011 Autor Share Postat Martie 2, 2011 Salutare Cristian! Si daca noi ne nimerim intamplator pe acolo, si sa spunem ca avem un ZX10 si un GSXR intram la alta categorie de preturi? Adica se va face un control riguros la taloane? Acum pe bune, faci cinste cu un jacuzzi sau nu? Negociatorule... nu toata lumea este perfecta.........dar pentru prieteni mereu se gaseste un loc .....doua!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate