Jump to content

Dirt Bike Zone No 9


Recommended Posts

post-7121-1298987841_thumb.jpg

 

După o iarnă grea, Dirt Bike Zone revine cu o nouă ediție, una “cool” Âşi la propriu Âşi la figurat. Cum altfel poate fi descrisă situația atunci când eminentul Mani Gyenes a câÂştigat Dakarul la clasa Maraton? Puteți citi în paginile revistei un amplu interviu cu pilotul Vectra Racing care a împărtăÂşit în februarie în cadrul unei întâlniri cu fanii, toate amănuntele aventurii sale în America de Sud. Articolul despre Dakar 2011, semnat de jurnalistul Cosmin Voicu nu face o simplă trecere în revistă a celui mai greu rally raid de pe planetă ci abordează această cursa din una din cele mai interesante perspective: cea a amatorilor, al căror unic scop este supraviețuirea.

 

Revista Dirt Bike Zone dedică un amplu material campionului balcanic Âşi național la motocros, Ernest Mulner, cel care este considerat “unitatea de măsură” a acestui sport în România. Fotografii de epocă, amintiri din vremea curselor la care piloții alergau pe CZ-uri, acest articol are de toate. DeÂşi se spune că iarna nu se merge pe motocicletă, anul acesta, motocicliÂştii noÂştri au fost parcă mai activi ca niciodată, au organizat demonstrații Âşi s-au antrenat, pe zăpadă, zăpadă sau nisip, după cum veți putea citi în primele pagini ale revistei. Iar fotografiile sunt de colecție!

 

Marc Sandu, redactorul Âşef al revistei a renunțat pentru un weekend la snowboarding, s-a urcat pe o motocicletă de enduro Âşi a reuÂşit spre surpriza generală să ajungă la Hațeg, la Âşasea ediție a Bikes on Ice, unica întrunire de iarnă din România. Marc a făcut totul pentru ca cititorii Dirt Bike Zone să fie informați în cele mai mici detalii despre provocările mersului pe motocicletă la zero grade, de altfel e posibil ca încă să-nu Âşi revenit complet.

 

Din revistă nu lipsesc nici testele, prezentate din perspectiva începătorilor într-ale enduroului, care nu se dau în lături de la motocicletele în doi timpi: Derbi Senda DRD Âşi Yamaha WR250 Z. ÂŞi pentru că iarna tot trebuie să se termine odată, cititorii DBZ primesc ca bonus un material despre cum trebuie un bun endurist să-Âşi pregătească motocicleta pentru sezon, realizat în colaborare cu Enduro Store.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...