paul_ktm Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Salut.Tocmai am vazut pe net motocicleta Tomos SM 125.Mi se pare destul de "chipesa"si as vrea sa stiu mai multe despre ea, adica performante etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Sinecer nu am mai auzit... Pare dragutza... Vad ca are motor de Yamaha 4t... Nush ce sa zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 baga ochiu aici: http://www.motorland.ro/index.php?name=ro/Produse/TOMOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 dar nu apare nici o informati despre acest model Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 pai se duce la motorland shi intreaba ca io nu am vazut asha ceva prin bucureshti!!! later edit: acu vazui ca e din cluj!!! sa caute detalii pe net ca d-aia s-a inventat shi daca-i convine ce gaseshte ia legatura cu motorland sa-i aduca una!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Septembrie 29, 2006 Autor Share Postat Septembrie 29, 2006 stati calmi ca nu vreau sa achizitionez una.Am vazut pe www.bikepics.com si mi sa parut misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 Din cate am citit pe acolo pare un motoras serios.. Edit later: Am gasit un SITE unde era si modelul 125 SM 2006 General information Model: Tomos 125 SM Year: 2006 Category: Super motard Rating: Do you know this bike? Click here to rate it. We miss 2 votes to show the rating. Engine and transmission Displacement: 125.00 ccm (7.63 cubic inches) Engine type: Single cylinder Stroke: 4 Power: 10.72 HP (7.8 kW)) Starter: Electric & kick Lubrication system: 2% fuel mix Cooling system: Air Gearbox: 6-speed Physical measures Dry weight: 107.0 kg (235.9 pounds) Seat height: 950 mm (37.4 inches) If adjustable, lowest setting. Chassis and dimensions Frame type: Monotube Front tyre dimensions: 100/80-17 Rear tyre dimensions: 130/70-17 Front brakes: Single disc Front brakes diameter: 300 mm (11.8 inches) Rear brakes: Single disc Rear brakes diameter: 220 mm (8.7 inches) Speed and acceleration Top speed: 95.0 km/h (59.0 mph) Power/weight ratio: 0.1002 HP/kg Other specifications Fuel capacity: 10.00 litres (2.64 gallons) Comments: Yamaha engine Further information Parts and accessories Check out parts and accessories from our partners. Tomos 125 SM accessories Ask questions Join the 06 Tomos 125 SM discussion group Insurance, loans, tests Search the web for dealers, loan and insurance costs, tests, customizing, etc. Related bikes List related bikes for comparison of specs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 tomos este printre cei mai mari/renumiti producatori de motorete, e o firma din slovenia care s-a apucat de motorete in 1954,asta pentru cei care cred ca tomos e un fel de first-bike... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 cred ca are motor de ybr... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 tomos este printre cei mai mari/renumiti producatori de motorete, e o firma din slovenia care s-a apucat de motorete in 1954,asta pentru cei care cred ca tomos e un fel de first-bike... Tu te auzi ce zici.. ? Adik vezi ce scrii.. ? Cum poti sa spui asa ceva atata timp cat nimeni nu a auzit de ea...? Si inca o chestie.. Un producator mare/renumit nu foloseste motoare de la alte marci... Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 nu a auzit nimeni de ele pt. ca sunt foarte scumpe si nimeni din romania nu da atatia bani pe o motoreta (vb de cele cu pedale) si motorland nici nu incearca sa vanda ceva. Tomos are piata principala de desfacere SUA. Deci daca nu ai auzit tu de ei, nu inseamna ca nu exista mie imi place Tomos Revival, care vine si in versiunea "cu pedale": http://www.heeters.com/images/Dscn2539-1.jpg dar la ~2000euro e cam scumpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 l-am vazut si studiat in realitate e super (pt ce poate el) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 nu a auzit nimeni de ele pt. ca sunt foarte scumpe si nimeni din romania nu da atatia bani pe o motoreta (vb de cele cu pedale) si motorland nici nu incearca sa vanda ceva. Tomos are piata principala de desfacere SUA. Deci daca nu ai auzit tu de ei, nu inseamna ca nu exista mie imi place Tomos Revival, care vine si in versiunea "cu pedale": http://www.heeters.com/images/Dscn2539-1.jpg dar la ~2000euro e cam scumpa Ai dreptate....si chiar este o firma recunoscuta....daca nu ma insel este un test-ride cu un moped Tomos in M-L si nu cred ca ma insel,stiu ca produc mopeduri dar despre motorete nu stiam.La capitolul mopeduri sunt chiar tari. Tu te auzi ce zici.. ? Adik vezi ce scrii.. ? Cum poti sa spui asa ceva atata timp cat nimeni nu a auzit de ea...? Si inca o chestie.. Un producator mare/renumit nu foloseste motoare de la alte marci... Parerea mea... Da Aprilia nu este un producator mare/renumit?si totusi iau motoare de la Rotax(ca fapt divers)si Rotax face motoare de avioane si de barci daca nu ma insel.Si Nokia este un producator de telefoane renumit si cele mai bune sisteme de operare le cumpara de la Symbian...asta pentru cultura voastra generala.Daca nu au experienta si cunostintele in domeniul respectiv macar cumpara de la un producator renumit in domeniu si pastreaza calitatea in loc sa faca experimente cu motoare copiate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Dar stie careva cat costa Tomos Sm 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLB Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 (editat) Dar stie careva cat costa Tomos Sm 125? 3.810 Euroi cu TVA. Si incepand cu saptamana viitoare poti achizitiona si de la mine (Tot ce vezi pe MOTORLAND.RO) ... si pe credit ... Editat Octombrie 18, 2006 de BLB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 cum adik si pe credit?vb cumva de vreun leasing?ca as fii interesant............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate