cosmyn Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 vreau si eu filmul...si nu numai pasta si pe cel de la buzau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Octombrie 14, 2006 Autor Share Postat Octombrie 14, 2006 ne potzi spune..si noua.....in legatura cu ce aceasta plangere....???chiar sunt foarte curios "Plangere" ...ca intarzie rezultatele... De ce esti curios ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Pt fani la sfarsitul saptamanii apare si filmul (film&foto) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 Pt fani la sfarsitul saptamanii apare si filmul (film&foto) Scuze de intarziere.Iincepand de maine il gasiti in magazinul moto din Cotroceni (Trica & Dobrescu sau invers asta pentru Bucuresteni ).Pentru provincie astept sa imi lasati adresa completa pe mail.Nu am uitat nici de cei carora le-am promis ca le trimit si nu am reusit.Inca mai am adresele voastre asa ca saptamana asta le primiti acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate