pepsi Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 un prieten are probleme la telescopul de pe spate la etz, cica il arunca din sa cand intra in gropi, ce se poate face? trebe schimbat semeringurile, uleiul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 29, 2006 Autor Share Postat Septembrie 29, 2006 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 sa schimbe semeringurile 19*10*7 doua buc [stanga-dreapta] .ulei hidraulic minim 75ml max 85ml .daca mai umezesc [curge ulei] sa schimbe si tijele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 29, 2006 Autor Share Postat Septembrie 29, 2006 "19*10*7" fiind codul semeringurilor de pe spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 da poate sa fie si de 19*10*8 SAU 19*10*10 AN FUNCTIE DE CE GASESTE 19=EXTERIORUL 10=DIAMETRUL INTERIOR ULTIMA CIFRA =GROSIMEA .LA ETZUL MEU AM CU GROSIMEA DE 10 SI NU AM PROBLEME Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 30, 2006 Autor Share Postat Septembrie 30, 2006 10q, orice alt sfat e bine venit cum se schimba semeringurile si uleiul din telescopul de pe spate? la fel ca cel de pe fata? la ce trebuie sa am grija? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 aici ai toate indicatiile cumpara cu grosimea de 7 asta e originalul le gasesti la magazine unde scrie pe geam SEMERINGURII costa an jur de 4 lei buc .sant 2 magazine an marasti pe fabrici FAG si novotek langa abator SKF AICI AI POZA TELESCOPULUI LA CE TRB SA AI GRIJA LA TOATE LA CANT DE ULEI LA INTRODUCEREA SEMERINGULUI AN LOCAS SI LA CE ULEI PUI MAI ALES POTI OPTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 4, 2006 Autor Share Postat Octombrie 4, 2006 mersi, sper sa reusim ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 ati rezolvat problema? daca da va urez si scanteie la bujie ati rezolvat problema? daca da va urez si scanteie la bujie daca aveti prb antreaba din ori ce ELECTRICA MECANICA etc va ajut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate