ness26 Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 E oficial. Clasa de VETERANI. De la 40 ani. Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 Atasez din nou regulamentul cursei deoarece s-a modificat putin. din regulament pentru fiecare din cele 3 clase traseul are aproximativ 55 km, parcurgandu-se (in functie de conditiile meteo) Stefan, Ovidiu, Sper sa nu schimbati regulile in timpul jocului. Adica daca la start se anunta 2 ture, sa ramana 2 ture. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 tot trakul este 90%pe carare nu exista drumuri de taf noroaie pina la genuchi si alte nebuni idiferent de conditiile meteo traseul se face(mai greu cu 30%) dar se face.miine se anunta ploaie si o sa iesim pe portiunile mai grele sa testam cum sta treaba.ptr sinbata nu utati avem autocar care sa transporte concurenti de la monteoru catre buzau nu aveti nevoie de insotitori sa va duca cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 deci sa intzeleg k traseula este marcat in totalitate cu banda deci nu e nevoie de gps si k vizita medicala de paote face si pe mail........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 deci sa intzeleg k traseula este marcat in totalitate cu banda deci nu e nevoie de gps si k vizita medicala de paote face si pe mail........ Exact Mister!! Te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 E cineva care vine din ardeal si mai are un loc pe remorca? As avea nevoie sa-mi ia si mie motorul din alba. Multumesc, Mark 0722190813 mark.kvcs@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 hai cu ploaia aia ca mi-am pus cauciuc nou ma oftic daca nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Jur e marti ora 22 nu a dat un strop la monteoru,daca nici miercuri,am scapat e praf in padure nu a plouat de 3 saptamini.eeee ce mai zici ioane!!!!!???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 dragii mei din pacate iexcursia mea in cele strainatati s-a prelungit din pricina unor probleme tehnice cu trotineta asa ca nu voi pute fi prezent la aceasta cinstita adunare. Rog frumos comitetul de organizare sa imi motiveze apsenta in catalog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 dragii mei din pacate iexcursia mea in cele strainatati s-a prelungit din pricina unor probleme tehnice cu trotineta asa ca nu voi pute fi prezent la aceasta cinstita adunare. Rog frumos comitetul de organizare sa imi motiveze apsenta in catalog Nu ma asteptam din partea ta!!!!sa vad cum il calmez pe stefan lu ovi nici nu i spun ca nu cred ca suporta una ca asta.hai ca ma duc sa mai pun o banda de nervi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 sunt sigur ca o sa inteleaga, e asa nasol aici... toata ziua in bar, doua trei beri... dupaia un pic de somn, o tura prin boscheti.. sunt sinistrat acilea... mai e si petrecere deseara.... nu stiu cum o sa ma descurc, va rog sa veniti sa ma ajutai la necaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Salut Stefan. Am trimis cnp-ul pentru vizita medicala. Daca sunt probleme spune-mi sa incerc obtinerea vizei de la un medic sportiv in timp util. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Aprilie 13, 2011 Autor Share Postat Aprilie 13, 2011 Salut, In seara asta am vorbit cu domnul doctor si in urma altei schimbari de plan din agenda dumnealui VA FI PREZENT la inscriere vineri intre 14.00 si 18.00 si sambata dimineata. Cei care ajung vineri dupa ora 18.00 isi fac toate hartiile si sambata dimineata isi iau viza medicala. In alta orine de idei cauciucurie noi ale lui Ionut se dovedesc pana la urma a fi profetice. Astazi a plouat si s-a inmuiat putin pamantul in padure. Daca ploua si zilele urmatoare selectam harta de noroi a traseului, asa ca doar atmosfera va avea ceva de suferit, pana o incingem, traseul insa va fi doar "un pic mai tehnic". Stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d.jb69 Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 cum mai stam cu ploaia domnilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 In alta orine de idei cauciucurie noi ale lui Ionut se dovedesc pana la urma a fi profetice. Pirelii XC MidSoft nu la fel de profetic va fi mousse-ul nou pe spate dar ma descurc eu cumva ... ma mai rog de-astia mai tineri sa ma ajute pe urcari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Aprilie 14, 2011 Autor Share Postat Aprilie 14, 2011 Ultimul mesaj de pe marte: A plouat de ieri in reprize, numai cat sa aseze praful in padure... e, hai, si sa inmoaie un pic pamantul care era deja beton. Oricum vad ca prognoza este favorabila ptr sfarsitul de saptamana. Ploaia asta cred ca a venit la solicitarile unora care credeau ca la monteoru este prea usor Bine, acum ca am activat harta de ploaie a traseului tot nu mi se pare de speriat. Dar hai ca nu va mai rapesc din placerea de a descoperi singuri. Ne vedem la start, Stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 da de soarele de sinbata nu le zici?si de sufa mea cea noua!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 (editat) si de sufa mea cea noua!? Sa o stapanesti sanato$$$$$ Editat Aprilie 14, 2011 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu450 Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 da de soarele de sinbata nu le zici?si de sufa mea cea noua!? mi-am facut un ochi pe jug special pentru sufa sa nu ma traga in stanga sau in dreapta, sper sa prind sufa cu discount... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 nu la fel de profetic va fi mousse-ul nou pe spate dar ma descurc eu cumva ... ma mai rog de-astia mai tineri sa ma ajute pe urcari eu de pe acum cred ca nu ti-ai dorit suficient victoria, ba chiar e un usor iz de blat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 In doua ore incepe "dansul", participanti de top, peste 100 la start! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Multumim Stefan & Ovidiu & Tulin & Teo & Alecu & Strutzu & Sandu & Petrica si ceilalti! Un bun inceput de sezon. Mie mi-a placut foarte mult: - traseu fizic si tehnic, nu de viteza - marcaj bun - ca de obicei prieteni vechi + unii noi + extra bonus pt mine - o lectie de sportivitate ce mi-a fost servita de Timotei de la CJ ... inca ma simt prost si acum Am remarcat 2 tineri foarte rapizi pe care nu ii mai vazusem pana acum - Paul de la CJ si Norbert de la Baia Mare. Si in final un loc 6 ... multumitor pentru un functionar batran de Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d.jb69 Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 extraordinar concurs. pacat ca pistonul meu nu a mai putut face fata noroiului inca din prima zi. oricum, cat a fost, a fost frumos. ma intreb unde avem onoarea sa vedem si noi niste poze/filme de pe traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 http://www.adevarul.ro/locale/buzau/Buzau-..._463753856.html Felicitari si multumiri tuturor participanti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 bravos stimati colegi, din pacate abia acum am ajuns acasa, dar lasa ca ne razbunam noi la urmatoarea )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate