sir_dvb Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 Salutare la toata lumea. Sunt de curand posesor al unui kawasaki ninja zx6r si ma gandeam sa il scot pe strada, insa inainte de toate, ma gandeam sa-i schimb uleiul inainte.. Se baga careva sa- si schimbe uleiul zilele astea? sa ne intalnim undeva, ca eu habar n-am si mi-as dori sa il schimb in paralel cu cineva care si-l langa langa mine ca sa pot invata pt next time.. Sooper tare ca a venit caldura finally. Va salut!! Capul sus!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puffy2zero10 Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 (editat) Salutare la toata lumea. Sunt de curand posesor al unui kawasaki ninja zx6r si ma gandeam sa il scot pe strada, insa inainte de toate, ma gandeam sa-i schimb uleiul inainte.. Se baga careva sa- si schimbe uleiul zilele astea? sa ne intalnim undeva, ca eu habar n-am si mi-as dori sa il schimb in paralel cu cineva care si-l langa langa mine ca sa pot invata pt next time.. Sooper tare ca a venit caldura finally. Va salut!! Capul sus!! asta e chiar grav...incearca pe youtube "domnisoara" asta ar trebuii sa te ajute... Editat Martie 12, 2011 de puffy2zero10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 Curatzenie cine face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate