Ancalagon Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 (editat) Profitand de ultimele zile frumoase am iesit pana la Biertan, cam la 70km de sibiu, trecand prin Medias. O cetate mare saseasca, un restaurant in stil medieval in carese mananca surprinzator de bine comparativ cu bombele kitschoase contemporane de prin alte parti, pe scurt, o excursie superba... Editat Octombrie 1, 2006 de chopper_savage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 Super faine poze. Bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 Super Am fost si eu la Biertan cu cateva luni in urma si am ramas impresionat. Pacat ca n-am reusit sa vizitez castelul, era prea tarziu Frumoase poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 super fain,e asa aproape si inca nu am ajuns pe acolo...hmmm. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 3, 2006 Autor Share Postat Octombrie 3, 2006 Locuri faine si pentru choppere si pentru enduromani... La 20 km e si hanul Dracula la iesirea din Danes, alt loc fain de popas si de excursii pe dealuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Confirm, extrem de frumos atat la Biertan cat si la Hanul Dracul (recomand ciolan afm cu fasole+vinul casei; dna Lazar-za owner cam NF) also, recomand langa Sibiu:Rod si Poiana Sibiului. sibienii si ardelenii in general niste oameni jos palaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate