dany_oldmoto Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 (editat) cumpar ural pt.acte urgent,poate fi toata moto sau numai actele. nu conteaza anul fabricatiei si model, ural sa fie.. ofer de la 200-700 euro depinde de ce are omul... Editat Martie 12, 2011 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 si daca tot nu gasesti sa stii ca la mine inca mai este cadrul ala de mt11 cu toate actele ..si rezervorul de M .. si sunt reduceri de sezon (stii ca ma asteapta vopseaua la nipra mea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Martie 12, 2011 Autor Share Postat Martie 12, 2011 Daca nu conteaza mai nimica, de ce nu bagi uralu' ala pe niste acte de nipra? Multi vad, putini pricep... Io spre exemplu, cand i-am zis la unu ca nipra mea e din '92, o zis ca ma "toarna" la "organ" ca am bagat in tara un motor de dinainte de razbel, cu acte false... Vreau acte de ural neparat.. fac un ural acuma pt mine si vreau sa am acte de ural la el.. ca voi iesi anual cu el din tara pe la ofroud in special,am doi amici care merg in AUSTRIA an de an cu mt16 la o intilnire si se organizeaza si ofroud acolo. De la o bucata de vreme a intrat microbul asta in mine cu ofroudul..mai degraba distrugere de grupuri si motoare dar macar atita sa putem face si noi..sa ne mai distram. Daca nu voi gasi atunci ramine varianta nipru pina la urma...dar nu da bine.. ce vreau sa fac eu.. ca practic va fi in totalitate URAL cu tractiune atas,ceva de genul cum ai tu mt16 dar ural. Mesaj completat cumpar ural pt.acte urgent,poate fi toata moto sau numai actele.nu conteaza anul fabricatiei si model, ural sa fie.. ofer de la 200-700 euro depinde de ce are omul... chiar nu este un ural pt acte???e treaba urgenta.. up. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 Vreau acte de ural neparat.. fac un ural acuma pt mine si vreau sa am acte de ural la el.. ca voi iesi anual cu el din tara pe la ofroud in special,am doi amici care merg in AUSTRIA an de an cu mt16 la o intilnire si se organizeaza si ofroud acolo. De la o bucata de vreme a intrat microbul asta in mine cu ofroudul..mai degraba distrugere de grupuri si motoare dar macar atita sa putem face si noi..sa ne mai distram. Daca nu voi gasi atunci ramine varianta nipru pina la urma...dar nu da bine.. ce vreau sa fac eu.. ca practic va fi in totalitate URAL cu tractiune atas,ceva de genul cum ai tu mt16 dar ural. Mesaj completat chiar nu este un ural pt acte???e treaba urgenta.. up. UP,sa se vada topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate