codrut_01 Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 (editat) salut. am si eu o problema cu scuterul. am luat carburator nou , set top performance de 70 cc., (exact ca acum facea si cand avea piesele vechi)deci il acceleram..dupa 10 secunde se oprea...accelerat la blana..la relanti statea surupul la aer e strans la maxim , daca ii dau drumul , nu mai merge deloc. siguranta la cuiul de la subar e la jumate . deci , am dat varaitorul jos, crezand ca semeringul de acolo este sarit , dar este la locul sau. asa, la aprindere nu am umblat ca nu am presa si nu am reusit sa vad semeringul asa , am vazut ca dinjos de cilindru este ulei , pe garnitura aceea dintre cartere. de acolo sa fie? , acum motorul este dezasamblat , mai am doar sa l desfac sa vad garnitura...este posibil sa fie de acolo?.sau alte idei..multumesc Mesaj completat am crapat motorul. semeringul de pe partea cu aprinderea e dus, ambielajul are bataie in el , imi puteti zice ce ambielaj sa iau , sa fie si bunicel..sa suporte setul de 70 si sa fie si acceptabil la pret? rms italy e bun de cv??.multumesc Editat Martie 19, 2011 de codrut_01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 Te-ar ajuta multi cu sfaturi ... Dar cand nu intelege nimeni ce vrei sa spui ... Limbaj de mess, vorbesti aiurea tare. Du-te la scoala si vorbeste cum trebuie aici pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codrut_01 Postat Martie 19, 2011 Autor Share Postat Martie 19, 2011 unde am scris in limbajul de messenger?. da in fine , multumesc de ajutor , se poate inchide . daca tot stiti voi sa scrieti mai corect.....va multumesc pentru ajutorul acordat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 e greu. sa schimbi ambielajul-semeringurile-garnituri noi-rodaj. presa de rulmenti. mai bine cumpara alt motor sh, si pe asta vechi il tii de piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codrut_01 Postat Martie 20, 2011 Autor Share Postat Martie 20, 2011 ai idee unde pot gasi un motor bun? , adica poate fi fara aprindere sau setul motor, sa aiba bun ambielajul si rulmentii? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Cauta la cei care aduc scutere dezmembrate din italia,sigur au un motor pentru scuterul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codrut_01 Postat Martie 20, 2011 Autor Share Postat Martie 20, 2011 o sa ma interesez , multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabymh2007 Postat Octombrie 17, 2011 Share Postat Octombrie 17, 2011 Pacat ca nu esti din olt ca te ajutam. baga id-u asta de messenger gabymh2007 si vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate