uzzy00 Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 salut. am si eu o intrebare .. as putea pune 2 tipuri de role la variator ? 3 role sa fie de 3g si e role de 6g ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 asa am facut eu...are si demaraj si viteza maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 (editat) asa am facut eu...are si demaraj si viteza maxima! Chiar merge? nu prea are sens.. daca pui 6 role de 6 grame, in total fac 36 g daca pui 3 role x 3 grame + 3 role x 6 grame = 27 g Ma gandesc ca e aproape echivalentul a 6 role de 4 grame. Cum iti da si demaraj si viteza maxima? Editat Martie 21, 2011 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 simplu. cand turez mobra, intra imedit in actiune rolele usoare, simti cum ia demaraj. continui sa accelerezi si automat rolele grele isi fac datoria. calculul tau nu e corect. poti pune role si de 3gr si de 8gr, nu are rost sa aduni greutatea ca nu e un paramentru de functionare a variatorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzzy00 Postat Martie 22, 2011 Autor Share Postat Martie 22, 2011 va multumesc mult pt. raspunsuri Mesaj completat dar ma gandesc ca daca ii pun role grele si usoare nu fac praf variatorul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 pai le pui una langa alta, usoara-grea, sa nu aibe joc sau sa descentrezi variatorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzzy00 Postat Martie 22, 2011 Autor Share Postat Martie 22, 2011 pai le pui una langa alta, usoara-grea, sa nu aibe joc sau sa descentrezi variatorul ok , ms mult , si sa ii pun de 3g si de 8 ? am set de 80cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Poti face combinatia de role...chiar am vazut la italieni ca ei recomanda aceasta combinatie la variatoarele tunning. Dar obligatoriu sa le pui in stea(adica alternativ) altfel descentrezi centrul de greutate al variatorului, si nu mai deschide cum terbuie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 simplu. cand turez mobra, intra imedit in actiune rolele usoare, simti cum ia demaraj. continui sa accelerezi si automat rolele grele isi fac datoria. calculul tau nu e corect. poti pune role si de 3gr si de 8gr, nu are rost sa aduni greutatea ca nu e un paramentru de functionare a variatorului. Dacă pui role diferite nu vei avea nimic de cîștigat. Forța nu se va mai repartiza uniform pe toate rolele și astfel vei uza prematur rolele și variatorul. Raționamentul tău cred că este greșit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 da,uzura este mai mare,dar mai am si celalalt set de rezerva,ca am pus doar trei usoare si trei grele. cand se uzeaza le schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate