Victor_vclic Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Am un scuter si nu stiu unde sa-l tin. Exista vreun garaj prin zonă? În fața blocului, deși nu e cine știe ce valoare, n-aș vrea să-l las. Mulțumesc. Mesaj completat Este cineva care stă la curte în zonă și e dispus să mă lase să-l parchez,? - desigur, nu gratis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Am un scuter si nu stiu unde sa-l tin. Exista vreun garaj prin zonă? În fața blocului, deși nu e cine știe ce valoare, n-aș vrea să-l las.Mulțumesc. Mesaj completat Este cineva care stă la curte în zonă și e dispus să mă lase să-l parchez,? - desigur, nu gratis. incearca pe Zambilelor , la BRD in curte , sau baga-l in scara blocului si incuie-l , fata spate , sau pe Titeica , pana in intersectia cu Ramuri Tei , bate pe la porti , sunt pensionari pt care 50 ron /luna inseamna ceva , sau pe Lacul Tei la intersectia cu Maica Domnului , legata sub vreo camera video de la banci, insa zona nu e sigura , sunt multe stoluri de zburatori , pune-i o alarma cu pager , totdeauna un furt e mai scump decat un antifurt , bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Am un scuter si nu stiu unde sa-l tin. Exista vreun garaj prin zonă? În fața blocului, deși nu e cine știe ce valoare, n-aș vrea să-l las.Mulțumesc. Mesaj completat Este cineva care stă la curte în zonă și e dispus să mă lase să-l parchez,? - desigur, nu gratis. incearca pe Zambilelor , la BRD in curte , sau baga-l in scara blocului si incuie-l , fata spate , sau pe Titeica , pana in intersectia cu Ramuri Tei , bate pe la porti , sunt pensionari pt care 50 ron /luna inseamna ceva , sau pe Lacul Tei la intersectia cu Maica Domnului , legata sub vreo camera video de la banci, insa zona nu e sigura , sunt multe stoluri de zburatori , pune-i o alarma cu pager , totdeauna un furt e mai scump decat un antifurt , bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 langa al meu, dar cred ca ti-e departe...vis-a-vis de spit.Colentina...poate peste iarna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Aprilie 10, 2011 Autor Share Postat Aprilie 10, 2011 Mulțumesc pentru sugestii. Aștept în continuare. Poate scrie cineva care stă la casă în zonă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate