Lancelot Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 1.Nu te cred! 2.E o idee buna, doar k in we asta, eu pot doar tura de-o zi, sambata. Daca vreti tura de 2 zile, pot doar we-ul urmator. Daca va vine vreo idee de traseu (si ma puteti lua si pe mine in gasca voastra), dati de stire. 1. Normal. Glumeam si eu, tinand cont ca intrebarea a venit de la speedy 2. Eu m-am gandit sa facem o tura la 2Mai, pe traseul Ostrov-Limanu. Bagam niste hamsii sau o saramura, ascultam freamatul marii si ne pregatim spiritual pt la vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Aprilie 9, 2011 Autor Share Postat Aprilie 9, 2011 1.Nu te cred!2.E o idee buna, doar k in we asta, eu pot doar tura de-o zi, sambata. Daca vreti tura de 2 zile, pot doar we-ul urmator. Daca va vine vreo idee de traseu (si ma puteti lua si pe mine in gasca voastra), dati de stire. 1. Normal. Glumeam si eu, tinand cont ca intrebarea a venit de la speedy 2. Eu m-am gandit sa facem o tura la 2Mai, pe traseul Ostrov-Limanu. Bagam niste hamsii sau o saramura, ascultam freamatul marii si ne pregatim spiritual pt la vara La mine s-a cam schimbat programul. si nu in bine, evident! Maine plec la Hunedoara, cu za car, ca am un adit acolo. Voi fi consemnata intreaga saptamana. So....adio plimbare week end-ul asta. Calatorie placuta celor care plecati! Si puneti si voi poze, ca imi fac timp sa mai arunc si eu cate 2 oki pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate