guest-raul Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Salutare,am o problema,cu toate ca nu e legat de un motor,e legat de bicicleta,dar e cam acelasi lucru,am o frana hidraulica,pistonul e ok,totul de ok,dar cilindru are o mica zgarietura,m'am gandit sa o umplu cu ceva,silicon sau ceva,ma poate sfatui cineva????Voi dak patiti asa ceva,ce facei??? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 daca pistonul este zgariat... si cand il montezi curge... atunci e nevoie de altul..... daca nu curge lasa-l asa...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 incearc aici www.mybike.ro ce frana ? hayes magura Hope ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Daca cilindrul are o zgarietura du-l la un bijutier sa-l sufle sau sa il placheze cu ceva, merge si cu argint si cu alama. Cu silicon nu vei obtine o solutie de durata, o sa tina 2 zile, si pe urma o iei de la capat. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate