heero Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Mi-am cumparat de curand un cablu de ambreiaj fix pentru motocicleta mea , cu camasa cu absolut tot marimea perfecta gen , si nu prea ma pricep la instalare e cineva in domeniu sa ma lamuraesca si pe mine cum schimb acel cablu , sus la maneta mi se pare relativ simplu dar jos cred ca este putin mai complicat decat pare , in fine astept niste raspunsuri ms de intelegere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 gasesti pe Wikipedia, mai ales ca toate motocicletele sint identice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Mi-am cumparat de curand un cablu de ambreiaj fix pentru motocicleta mea , cu camasa cu absolut tot marimea perfecta gen , si nu prea ma pricep la instalare e cineva in domeniu sa ma lamuraesca si pe mine cum schimb acel cablu , sus la maneta mi se pare relativ simplu dar jos cred ca este putin mai complicat decat pare , in fine astept niste raspunsuri ms de intelegere! Baga ochii in manualul asta, banuiesc ca ai SV650: http://www.manualedereparatie.info/downloa...ice-Manual.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heero Postat Martie 30, 2011 Autor Share Postat Martie 30, 2011 Baga ochii in manualul asta, banuiesc ca ai SV650: http://www.manualedereparatie.info/downloa...ice-Manual.html ms mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 ms mult ! Pe viitor da si tu mai multe detalii, ce mobra ai, an fabricatie, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharky66 Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 In cazul in care nu ai facut-o inca: Doua filmulete orientative si mai sunt si altele... la service te costa cam 25ron sa ti-l puna Vezi ca si eu mi-am schimbat cablu la CBR600 la service si dupa ce l-a pus a invartit cumva de piulitele alea din capat de langa maneta ca sa-l intinda Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t_marius_06 Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 daca si pentru cablu de ambreiaj va duceti la service ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharky66 Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 Personal am avut o lucrare mai mare si daca tot eram acolo nu avea rost s-o iau acasa si s-o desfac din nou sa schimb cablu ambreaj, ulei, filtre etc... Dar sunt unii care nu le place sa se murdareasca, sau nu se pricep, sau le e "frica" sa nu strice ceva... novice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t_marius_06 Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 Personal am avut o lucrare mai mare si daca tot eram acolo nu avea rost s-o iau acasa si s-o desfac din nou sa schimb cablu ambreaj, ulei, filtre etc... Dar sunt unii care nu le place sa se murdareasca, sau nu se pricep, sau le e "frica" sa nu strice ceva... novice asa da , ca tot ai fost in service , dar daca esti atat de paralel cu partea tehnica mai bine te lasi . Eu consider ca o persoana care nu stie principiile de functionare unui autovehicul nu ar merita nici sa-l conduca !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 asa da , ca tot ai fost in service , dar daca esti atat de paralel cu partea tehnica mai bine te lasi . Eu consider ca o persoana care nu stie principiile de functionare unui autovehicul nu ar merita nici sa-l conduca !!! Just. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 cred ca numa becurile se inlocuiesc mai usor decat cablul de ambreaj ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate