cristi-mic Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Salutari ! Imi fac upgrade la frine (fata) si vreau sa stiu ce discuri de la sportive Yamaha au prinderea pe butucul rotilor cu 6 gauri si distanta dintre centrele gaurilor de 67 mm (vorbesc de 2 gauri consecutive). Daca nu cer prea mult, masurati cit mai exact si anuntati-ma la ce model gasesc dimensiunile astea. Diametrul exterior nu conteaza (sa fie cit mai mare), iar interiorul teoretic ar fi 115mm, dar cele mai importante date sint numarul de gauri si distanta dintre ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Octombrie 8, 2006 Autor Share Postat Octombrie 8, 2006 Nimeni cu R6 sau ceva asemanator ?...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 de tdm n-ai incercat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Octombrie 8, 2006 Autor Share Postat Octombrie 8, 2006 Multumesc pentru sugestie, dar pe mine ma intereseaza exact ce am intrebat.... Daca aveam sub nas toata gama de sportive de la yamaha masuram singur....dar nu e cazul, asa ca apelez la cei care au... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLB Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Dupa parerea mea ai sanse f.f mici sa gasest exact o masura anume ... Insa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Octombrie 9, 2006 Autor Share Postat Octombrie 9, 2006 Multumesc din nou...dar astept niste cifre, nu vorbe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Octombrie 12, 2006 Autor Share Postat Octombrie 12, 2006 Nu ma e nevoie, multumesc mult de tot. Am gasit pe un site discuri wave noi, la pretul la care vind unii de pe aici discuri SH... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate