Alex_RTR Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 (editat) Mentionez ca ambele motoare au acelasi cod, respectiv zx400. Intrebarea este daca prinderile sunt identice pe ambele motociclete. Probleme la RAR nu cred ca apar pentru ca e acelasi cod de motor. Motorul este din 2000 iar mobra pe care urmeaza a fii pus este din 1996. Si daca e cineva care se baga la un astfel de schimb intre motoare la Ploiesti. Si cat costa manopera? Editat Martie 30, 2011 de alex_tr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 (editat) Gpx-ul ar trebui sa fie ZX400C iar ZZRica ZX400D .... asta cu nu prea o sa am probleme la RAR nu prea merge . Prinderile acuma nu stiu sigur sa-ti spun ca eu am avut modelul de 600. Editat Martie 30, 2011 de RedFox200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi2008 Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 in afara de codul motorului ....mai ai si seria motorului.....care este unica la fiecare motor....si o ai in cartea de indentitate a motocicletei..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 in afara de codul motorului ....mai ai si seria motorului.....care este unica la fiecare motor....si o ai in cartea de indentitate a motocicletei..... Daca ai a acte pe motor,chiar si contract de vanzare cumparare sau declaratie pe proprie raspundere ca nu e furat ,se plateste o taxa de aprox 50lei si se face modificarea in carte de identit. fara probleme.Motorul e considerat piesa de schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_RTR Postat Martie 31, 2011 Autor Share Postat Martie 31, 2011 a zis baiatul ca in CIV la serie de motor este zx400de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 (editat) a zis baiatul ca in CIV la serie de motor este zx400de nu confunda tipul de motor cu seria lui exemplu tip motor : rc 53 e , serie motor 20120001 Editat Martie 31, 2011 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_RTR Postat Aprilie 1, 2011 Autor Share Postat Aprilie 1, 2011 nu confunda tipul de motor cu seria lui SIGUR nu confund tipul cu seria. Tipul e la fel dar seria normal ca-i alta. Fiecare motor e unicat prin seria lui impreuna cu tipul motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate