Sari la conținut

RedFox200

Super Membru
  • Număr conținut

    1.727
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de RedFox200

  1. Din pacate se zvoneste ca nu
  2. Rezolva asigurarea. Chiar daca nu s-au atins, politia a dat castig de cauza mobrei, pentru ca matizul era deja in banda, dupa semnul de cedeaza trecerea.
  3. R6 2006. Riderul e ok, putin lovit in orgoliu. Mobra cu daune minimale, capac alternator crapat, scarita rupta, julituri.
  4. Ala nu stiu daca se va repara vreodata. Sincer, am mers cu un R1 pe acolo, deci se poate, dar nu as baga nici un KTM cred, daca ar fi sa aleg
  5. Si in marea majoritate a cazurilor, ai avea dreptate, asta nu inseamna totusi ca de fiecare data este asa, inseamna doar ca ne-am saturat noi sa mai punem botul la vrajeala.
  6. Tu sa taci ma, care a fost cea mai lunga plimbare a ta? Pe Siriu eventual. Discutam cand incepi si tu sa mergi pana la Cluj, mare, si alte destinatii cu 300+ km
  7. Este pentru el, dar din cand in cand ar mai vrea si ceva plimbari in afara orasului pe distante mai lungi, lucru ptr care nu prea se preteaza R1, mai ales cu prietena in spate.
  8. Depinde de multe lucruri. Dupa cum spuneam mai sus, primul motor refacut de mine, a fost facut ca la carte mai putin dinamometrica. Pelicula de ulei peste tot, si toate cele. La sfarsit, am patit exact aceeasi treaba. Il puteam invarti doar cu cheia la vibrochen. Totusi, dupa cateva ture a inceput incet incet sa o ia. Concluzie, dinamometrica e sfanta. Acuma bineinteles, depinde si de cel care l-a asamblat cate cunostinte de mecanica avea.
  9. Asemeni si aici, daca pot ajuta, PM.
  10. Asa am patit la primul motor refacut de la 0, pe urma am inteles ca japonezul a gandit treaba asta pana la cel mai mic detaliu totusi. In fine, sanse mai ai inca, trebuie doar sa il intorci la cheie de mai multe ori pana isi face un joc acolo. La fel am patit, a trebuit sa invart de el ceva pana a inceput sa isi dea drumul cat de cat. Intr-un final a pornit, si a facut destui kilometrii.
  11. Banuiesc ca a fost strans la mana nu la cheie dinamometrica nu?
  12. Daca e in oras, dai o bere cand esti prin zona. Daca e in afara orasului, vedem in functie de distanta. Tu vorbeste cu omul sa fie ok ptr tine.
  13. Daca esti 100% ca e ceea ce ai nevoie, eu te ajut cu placere in masura posibilitatilor. Nici eu nu stau prea bine cu timpul, dar am masina, si gasesc eu cateva minute sa o preiau seara si sa o trimit a 2-a zi eventual.
  14. In principiu, tot ce e inafara carburatorului n-ar trebui sa afecteze atat de tare incat sa iti moara motorul. In cel mai rau caz s-ar plafona in ture mai mari. Ce descrii tu, se intampla mai degraba in sau dupa carburator.
  15. La viteza mare, esti deja, cel mai probabil in treapta superioara, ceea ce in cazul unei frane de motor, va face motorul sa se opreasca in cateva sute de metrii probabil. Roata se blocheaza, sau chestii de genul pe care le crezi tu, doar in treptele joase, unde cuplul este mult mai mare.
  16. Poti pune o intrebare si la SC Autorolf, de la Faget, cum cobori pe Vlaicu, e imediat dupa trecerea de pietoni, pe partea dreapta.
  17. Ptr roluit era un nene in Sfantu Gheorghe foarte apreciat. Cat despre vulcanizari, da, din pacate si-au cam luat-o in cap toti. Prea multa bataie de cap si timp pierdut ptr ei sa dea o roata jos si sa o puna inapoi.
  18. Pentru cei interesati, vom incerca un live feed pe Youtube.... https://www.youtube.com/watch?v=QpgXh91CUi0 » Post actualizat in 15 May 2015 21:28
  19. Sau daca tot vrei in Bartolomeu, la Motto, in spatele showroom-ului au service. In statia de la capatul lui 5.
  20. Rulmentii de la SKF sunt la fel de buni si mult mai ieftini, ii gasesti la orice dealer SKF, anul trecut in iunie am pus pe un F4i, si inca merg foarte bine.
  21. In capat la Molidului era de inchiriat, dar scump din cate tin eu minte, si niste conditii .... lipsa..... Eventual mai poti incerca pe Muresului.
×
×
  • Creează nouă...