Lutzifer Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Afara fiind o zi superba cu soare, caldura si tot ce poate fi mai frumos am plecat cu Paul (posesorul proaspat al unei Aprilia Pegaso) la pozat motoarele. Ne-a prins bine scurta plimbare pentru ca era si cam plictiseala. Ne-am invartit intr-un sens giratoriu si dupa am mers pe langa Mures pentru a da de putin offroad . Toate pozele sunt facute cu aparatul foto a lui Paul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyanide Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Faine motoarele,sa le stapaniti sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 2, 2011 Autor Share Postat Aprilie 2, 2011 (editat) Faine motoarele,sa le stapaniti sanatosi Mersi la fel Numai bine! Mai pun cateva: Editat Aprilie 2, 2011 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate