Sorixu' Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Salutare prieteni. Am cumparat mai in toamna o aprilia pegaso de 650 si am o nelamurire ,nu stiu daca e normal sa se auda la motor un '' tacanit '' daca pot sa-i spun asa, ca si cum ar fi o batae de tachet dar nu e pentru ca am dus-o la un mecanic si i-a verificat si a spus ca e ok,nu a putut sa-si dea seama nici el de la ce ar proveni acest zgomot putin mai aparte.Va rog daca poate cineva sa-mi spuna daca e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxis Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Salutare prieteni. Am cumparat mai in toamna o aprilia pegaso de 650 si am o nelamurire ,nu stiu daca e normal sa se auda la motor un '' tacanit '' daca pot sa-i spun asa, ca si cum ar fi o batae de tachet dar nu e pentru ca am dus-o la un mecanic si i-a verificat si a spus ca e ok,nu a putut sa-si dea seama nici el de la ce ar proveni acest zgomot putin mai aparte.Va rog daca poate cineva sa-mi spuna daca e ok? salut ! Poate fi de la ulei, cel putin eu asa am patit la peg-ul meu. Am schimbat tipul de ulei si gata a disparut "tacanitu". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorixu' Postat Aprilie 3, 2011 Autor Share Postat Aprilie 3, 2011 salut ! Poate fi de la ulei, cel putin eu asa am patit la peg-ul meu. Am schimbat tipul de ulei si gata a disparut "tacanitu". Si ce tip de ulei ai folosit? ca poate ma ajuta in vreun fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate