Sari la conținut

axxis

Membru
  • Număr conținut

    182
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de axxis

  1. RSV MOTO ( RAZVAN VASILE) P.R.O.F.E.S.I.O.N.A.L.I.S.M. !! Mecanici de nota 10 !! Dupa atatea experiente nefericite cu alte service-uri si “mecanici filozofi”, in sfarsit am descoperit un service unde poti merge cu incredere . Sunt multumit pe deplin de calitatea serviciilor . Recomand cu maxima incredere . Voi reveni oricand cu placere . Razvan rulzzzz !
  2. P.R.O.F.E.S.I.O.N.A.L.I.S.M. !! Mecanici de nota 10 !! Dupa atatea experiente nefericite cu alte service-uri si “mecanici filozofi”, in sfarsit am descoperit un service unde poti merge cu incredere . Sunt multumit pe deplin de calitatea serviciilor . Recomand cu maxima incredere . Voi reveni oricand cu placere . Razvan rulzzzz !
  3. Toba pentru TDM 850. Inlocuieste cele doua tobe cu una singura pe partea dreapta. Setul contine : DB KILLER si coliere de prindere. Sunet deosebit !!! Site producator : https://www.dominator-exhaust.ro/product-page/rotund-218
  4. Prima data puteti verifica clientul aici : http://www.clientineseriosi.ro/ .....si ar fi bine sa-i bagti pe "tzepari" in lista.
  5. nu am revenit la ei din mai multe motive : stangacia mecanicului (montat demontat de doua ori roata fata) , a doua zi plecam la mare , si cu siguranta tot eu eram de vina . » Post actualizat in 17 Aug 2016 10:56 ...azi am fost la AUTO AUGUSTA . Intr-adevar , asa cum au mai relatat si alti forumisti , un service profi . Am refacut echilibrarea rotilor cu echipamente speciale pentru moto. Ce imi facuse KAWA MOTORS nu avea nici o treaba cu realiatea , mi-au bagat la greu plumbi AUTO . Recomand AUTO AUGUSTA pentru servicii de montat echilibrat moto. (cred ca este singurul de prin Bucuresti).
  6. Si in spate si in fata freca discul / discurile pe placute , tablitele care tin placutele montate gesit. La franare pe fata se auzea un "clonc" (un zgomot in etrier / pistonase). Un mix de frecare fier pe placute + un scartait . LANTUL ERA FOARTE INTINS !!!!
  7. Salut ! Pentru cei care reusesc si citesc topicul , asta pana cand dispare din "recent topics" si nu mai poate fi citit. Am fost pentru un "banal" schimb de anvelope , la un service , si m-am ales cu un sac de probleme. Lantul era foarte intins, una bucata placuta spate sparta/ciobita ( a incercat departarea lor cu o surubelnita) , zgomote in etrieri fata , zgomote in etrier spate. Au fost remediate cu ajutorul unor colegi de munca. Asadar aveti grija unde schimbati anvelopele. Din cele citite pe forum cred ca sunt doar doua service-uri OK. Aveam o lista cu 3 si l-am ales pe cel mai naspa. P.S: eSte vorba despre KAWA.
  8. Aici este cheitza rezolvarii. " stai pe capul militiei sa-si faca datoria" . Din pacate cred ca se va rezolva cu N.U.P. . Militienii n-au nici o treaba cu fisha postului. Daca astepti la politie sa-si faca datoria ia-ti A.D.I.O.
  9. Cocalaru bashit are Rca la CARPATICA Craiova. Daca este cineva pe aici si are acces la baza de date Carpatica ar putea sa dea o MANA de ajutor . Apoi e mai simplu (vezi foto 1 si 2 ).
  10. Se numeste " RELAY, FUEL CUT" taie alimentarea cu curent a pompei de benzina. http://www.hondapartshouse.com/oemparts/a/hon/5053e774f870021c54be2c54/wire-harness , pozitia 14.
  11. salut ! scoate mufa de la " releu incarcare regulator tensiune" si vezi daca mai face .
  12. http://olx.ro/oferta/rezistente-21w-pentru-semnale-led-moto-scuter-auto-pret-20-lei-ID4xoGi.html#d26814ddf9 http://www.performance-shop.ro/adaptoare-relee-sigurante/913-rezistente-semnale-led-pentru-becuri-de-10w.html
  13. http://www.stuntlife.com/forums/281-stunt-bike-pictures/206689-post-pictures-gsxrs-here-35.html
  14. /index.php?/topic/40398-harta-neagra-a-romaniei/ trebuie updatata harta.
  15. ..mda problema este cam tensionata in zona BARCANESTI. Azi au trecut 6 motociclisti din Polonia si "puradeii" au aruncat spre ei cu diferite obiecte. Caz relatat telefonic de catre un coleg de servici. Ce ramane de facut ?
  16. ......carburatie " profi " se face numai la TNG...........
  17. ....cat despre site (magazin ) http://consumabile.bepagroup.ro/ este O.K. Marfa pe stoc si cateva oferte.
  18. /index.php?/topic/725639-sa-sea-custom-cbr-f3/
  19. axxis

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Am facut montajul conform schemei atasate cu bec de 3W, becul de bord de 1W nu se aprinde. Sistemul functioneaza perfect, la 2,8 litri se aprinde becul. Acum nu voi mai fi prins pe picior gresit cu pana prostului. Multumesc Cristi, urmaresc tot ce scri... ramane sa dau o bere!
  20. La f3 prinderea seii se face prin doua suruburi. Pentru piese vezi ca sunt cateva la dezmembrat pe OLX.RO.
×
×
  • Creează nouă...