Jump to content

axxis

Membru
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

About axxis

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  bucharest
 • Carnet moto din
  2000
 • Motocicleta
  tdm 850 4tx , cbr f3
 • Numar Moto
  240 mm x 130 mm
 • Club
  Los Muchachos MC

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  cbr f 3 , tdm 850 , pegaso
 • Interests
  rock music , motociclism

Recent Profile Visitors

615 profile views
 1. RSV MOTO ( RAZVAN VASILE) P.R.O.F.E.S.I.O.N.A.L.I.S.M. !! Mecanici de nota 10 !! Dupa atatea experiente nefericite cu alte service-uri si “mecanici filozofi”, in sfarsit am descoperit un service unde poti merge cu incredere . Sunt multumit pe deplin de calitatea serviciilor . Recomand cu maxima incredere . Voi reveni oricand cu placere . Razvan rulzzzz !
 2. P.R.O.F.E.S.I.O.N.A.L.I.S.M. !! Mecanici de nota 10 !! Dupa atatea experiente nefericite cu alte service-uri si “mecanici filozofi”, in sfarsit am descoperit un service unde poti merge cu incredere . Sunt multumit pe deplin de calitatea serviciilor . Recomand cu maxima incredere . Voi reveni oricand cu placere . Razvan rulzzzz !
 3. Toba pentru TDM 850. Inlocuieste cele doua tobe cu una singura pe partea dreapta. Setul contine : DB KILLER si coliere de prindere. Sunet deosebit !!! Site producator : https://www.dominator-exhaust.ro/product-page/rotund-218
 4. Toba / Evacuare pentru TDM 850. Inlocuieste cele doua tobe cu una singura pe partea dreapta. Setul contine : DB KILLER si coliere de prindere. Sunet deosebit !!! Site producator : https://www.dominator-exhaust.ro/product-page/rotund-218 550 LEI
 5. ...hai sa-l ajut deoarece il cunosc..... 3200 euro (negociabil) https://www.olx.ro/oferta/se-vinde-caponord-etv-1000-IDacKFR.html#fa267c893d
 6. www,rcapedia.ro ........poti incheia pe 1 luna , 2, 3 ..online rapid .
 7. Prima data puteti verifica clientul aici : http://www.clientineseriosi.ro/ .....si ar fi bine sa-i bagti pe "tzepari" in lista.
 8. nu am revenit la ei din mai multe motive : stangacia mecanicului (montat demontat de doua ori roata fata) , a doua zi plecam la mare , si cu siguranta tot eu eram de vina . » Post actualizat in 17 Aug 2016 10:56 ...azi am fost la AUTO AUGUSTA . Intr-adevar , asa cum au mai relatat si alti forumisti , un service profi . Am refacut echilibrarea rotilor cu echipamente speciale pentru moto. Ce imi facuse KAWA MOTORS nu avea nici o treaba cu realiatea , mi-au bagat la greu plumbi AUTO . Recomand AUTO AUGUSTA pentru servicii de montat echilibrat moto. (cred ca este singurul de prin Bucuresti).
 9. Si in spate si in fata freca discul / discurile pe placute , tablitele care tin placutele montate gesit. La franare pe fata se auzea un "clonc" (un zgomot in etrier / pistonase). Un mix de frecare fier pe placute + un scartait . LANTUL ERA FOARTE INTINS !!!!
 10. Salut ! Pentru cei care reusesc si citesc topicul , asta pana cand dispare din "recent topics" si nu mai poate fi citit. Am fost pentru un "banal" schimb de anvelope , la un service , si m-am ales cu un sac de probleme. Lantul era foarte intins, una bucata placuta spate sparta/ciobita ( a incercat departarea lor cu o surubelnita) , zgomote in etrieri fata , zgomote in etrier spate. Au fost remediate cu ajutorul unor colegi de munca. Asadar aveti grija unde schimbati anvelopele. Din cele citite pe forum cred ca sunt doar doua service-uri OK. Aveam o lista cu 3 si l-am ales pe cel mai naspa. P.S: eSte vorba despre KAWA.
 11. ...cel mai important este unde faci schimbarea de anvelopa. Sa nu patesti ca mine , am fost pentru un "banal" schimb de anvelope si m-am ales cu o gramada de probleme . Lant foarte tensionat , una bucata placuta spate sparta (a incercat departarea lor cu o surubelnita) , zgomote etrieri fata , zgomote etrieri spate .
×
×
 • Create New...