Sari la conținut

axxis

Membru
  • Număr conținut

    182
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucharest
  • Carnet moto din
    2000
  • Motocicleta
    tdm 850 4tx , cbr f3
  • Numar Moto
    240 mm x 130 mm
  • Club
    Los Muchachos MC

Informații profil

  • Motociclete detinute
    cbr f 3 , tdm 850 , pegaso
  • Interests
    rock music , motociclism

Vizitatori Recenți Profil

986 citiri profil

axxis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. RSV MOTO ( RAZVAN VASILE) P.R.O.F.E.S.I.O.N.A.L.I.S.M. !! Mecanici de nota 10 !! Dupa atatea experiente nefericite cu alte service-uri si “mecanici filozofi”, in sfarsit am descoperit un service unde poti merge cu incredere . Sunt multumit pe deplin de calitatea serviciilor . Recomand cu maxima incredere . Voi reveni oricand cu placere . Razvan rulzzzz !
  2. P.R.O.F.E.S.I.O.N.A.L.I.S.M. !! Mecanici de nota 10 !! Dupa atatea experiente nefericite cu alte service-uri si “mecanici filozofi”, in sfarsit am descoperit un service unde poti merge cu incredere . Sunt multumit pe deplin de calitatea serviciilor . Recomand cu maxima incredere . Voi reveni oricand cu placere . Razvan rulzzzz !
  3. Toba pentru TDM 850. Inlocuieste cele doua tobe cu una singura pe partea dreapta. Setul contine : DB KILLER si coliere de prindere. Sunet deosebit !!! Site producator : https://www.dominator-exhaust.ro/product-page/rotund-218
  4. Prima data puteti verifica clientul aici : http://www.clientineseriosi.ro/ .....si ar fi bine sa-i bagti pe "tzepari" in lista.
  5. nu am revenit la ei din mai multe motive : stangacia mecanicului (montat demontat de doua ori roata fata) , a doua zi plecam la mare , si cu siguranta tot eu eram de vina . » Post actualizat in 17 Aug 2016 10:56 ...azi am fost la AUTO AUGUSTA . Intr-adevar , asa cum au mai relatat si alti forumisti , un service profi . Am refacut echilibrarea rotilor cu echipamente speciale pentru moto. Ce imi facuse KAWA MOTORS nu avea nici o treaba cu realiatea , mi-au bagat la greu plumbi AUTO . Recomand AUTO AUGUSTA pentru servicii de montat echilibrat moto. (cred ca este singurul de prin Bucuresti).
  6. Si in spate si in fata freca discul / discurile pe placute , tablitele care tin placutele montate gesit. La franare pe fata se auzea un "clonc" (un zgomot in etrier / pistonase). Un mix de frecare fier pe placute + un scartait . LANTUL ERA FOARTE INTINS !!!!
  7. Salut ! Pentru cei care reusesc si citesc topicul , asta pana cand dispare din "recent topics" si nu mai poate fi citit. Am fost pentru un "banal" schimb de anvelope , la un service , si m-am ales cu un sac de probleme. Lantul era foarte intins, una bucata placuta spate sparta/ciobita ( a incercat departarea lor cu o surubelnita) , zgomote in etrieri fata , zgomote in etrier spate. Au fost remediate cu ajutorul unor colegi de munca. Asadar aveti grija unde schimbati anvelopele. Din cele citite pe forum cred ca sunt doar doua service-uri OK. Aveam o lista cu 3 si l-am ales pe cel mai naspa. P.S: eSte vorba despre KAWA.
  8. Aici este cheitza rezolvarii. " stai pe capul militiei sa-si faca datoria" . Din pacate cred ca se va rezolva cu N.U.P. . Militienii n-au nici o treaba cu fisha postului. Daca astepti la politie sa-si faca datoria ia-ti A.D.I.O.
  9. Cocalaru bashit are Rca la CARPATICA Craiova. Daca este cineva pe aici si are acces la baza de date Carpatica ar putea sa dea o MANA de ajutor . Apoi e mai simplu (vezi foto 1 si 2 ).
  10. Se numeste " RELAY, FUEL CUT" taie alimentarea cu curent a pompei de benzina. http://www.hondapartshouse.com/oemparts/a/hon/5053e774f870021c54be2c54/wire-harness , pozitia 14.
  11. salut ! scoate mufa de la " releu incarcare regulator tensiune" si vezi daca mai face .
×
×
  • Creează nouă...