Sorixu' Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Salutare prieteni. Am cumparat mai in toamna o aprilia pegaso de 650 si am o nelamurire ,nu stiu daca e normal sa se auda la motor un '' tacanit '' daca pot sa-i spun asa, ca si cum ar fi o batae de tachet dar nu e pentru ca am dus-o la un mecanic si i-a verificat si a spus ca e ok,nu a putut sa-si dea seama nici el de la ce ar proveni acest zgomot putin mai aparte.Va rog daca poate cineva sa-mi spuna daca e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krapu' Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Salutare prieteni. Am cumparat mai in toamna o aprilia pegaso de 650 si am o nelamurire ,nu stiu daca e normal sa se auda la motor un '' tacanit '' daca pot sa-i spun asa, ca si cum ar fi o batae de tachet dar nu e pentru ca am dus-o la un mecanic si i-a verificat si a spus ca e ok,nu a putut sa-si dea seama nici el de la ce ar proveni acest zgomot putin mai aparte.Va rog daca poate cineva sa-mi spuna daca e ok? nu ai putut localiza tacanitul? este in chiuloasa sau jos in motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 trage ambreiajul si lasa-l, accelereaza si las-o iar la relanti...ce modificari apar in "bataia" aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorixu' Postat Aprilie 5, 2011 Autor Share Postat Aprilie 5, 2011 trage ambreiajul si lasa-l, accelereaza si las-o iar la relanti...ce modificari apar in "bataia" aia? intradevar ''bataia'' e in functie de acceleratie,dupa cum accelerez si bataia se accelereaza,nu stiu ce sa mai cred,unii spun ca asa e mersul normal al motorului, nu stiu pentru ca nu am putut sa fac comparatie cu un alt motor pentru ca nu mai are nimeni in zona.In legatira cu ambreajul nu se intampla nimic cand il trag si il las. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 A mea e din `93 si are un tacanit intre ghidon si sa..... dar asta e problema generala,toate motociclete au asa ceva. Cel mai repede zgomotul poate fi de la supape daca e finut,gen masina de cusut. Daca e neregulat si dispare cand turezi poate fi lantul de distributie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate