2.02 Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 (editat) mi-a zis mintea mea in gandul ei ca in momentul in care o sa schimb clasa sa iau in considerare varianta Aprilia RSV 1000 R. Cine are si merge pe asa ceva poate sa imi spuna pro si contra?Nu are rost sa intreb punctual pt ca stim cam toti care conducem motociclete de viteza ce ne intereseaza!(personal nu pun accentul pe "cat baga")..asa ca pozitie, franare, stabilitate, consum, consumabile, "boala lor", la ce sa ma astept la un second-hand...etc! multumesc! mai este si RST 1000....la fel de atragatoare! Editat Octombrie 9, 2006 de matematik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Octombrie 9, 2006 Autor Share Postat Octombrie 9, 2006 nimeni? pai daca nu vrei sa va dati cu parerea atunci postul asta ocupa loc degeaba...rog admin sa.....faca ce crede ce cuviinta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 pot sa-ti spun despre consum , ca este cam la fel ca la toate 2 in v , de 1000, cam 10-12 chiar mai mult in oras, si 7 si ceva , in afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 700 de euro stickere..for fuck s sake jeezzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Ianuarie 12, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2007 merci de indicatii.....motoreta frumoasa dar cam costisitoare pt buzunarele mele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate