jymijymi Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 ieri pe zii asha ma plimbam prin orash si eram pe o vale mai abrupta si aveam cam 70 cu un fb de 50 al fratelui meu .......si a facut explozie cauciucul din spate , janta s-a spart scuteru julit rau eu .......julit rau pe partea deapta si cam atat !! e normal sa faca explozie ???? nu prea cred !! as putea sa depun o plangere ceva la opc inpotriva fb-ului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Depinde in ce stare era cauciucul. Casca aveai? Insanatosire rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jymijymi Postat Octombrie 9, 2006 Autor Share Postat Octombrie 9, 2006 Depinde in ce stare era cauciucul. Casca aveai? Insanatosire rapida aveam casca dar era putin de tot larga si m-am lovit si putin la cap , ma cam doare ........ scuterul are vreo 3000 de km ......e inca in garantie are vreo 4 luni ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 aici e vorba ca daca ai facut burnout cu cauciucul si ai mers pe sarme....era normal....daca a bubuit aiurea....poti da in judecata dar e cu dus si intors...pt ca nu e de vina FB e de vina producatorul de cauciucuri...care in mod normal trebuiie sa iti dea unul(CAUCIUC) la schimb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jymijymi Postat Octombrie 9, 2006 Autor Share Postat Octombrie 9, 2006 (editat) aici e vorba ca daca ai facut burnout cu cauciucul si ai mers pe sarme....era normal....daca a bubuit aiurea....poti da in judecata dar e cu dus si intors...pt ca nu e de vina FB e de vina producatorul de cauciucuri...care in mod normal trebuiie sa iti dea unul(CAUCIUC) la schimb! nu are destula putere incat sa faca burnout pe asfalt decat pe nisip sau suprafete deastea ! si nu, nu era tocit mai deloc! si pe mine nu ma intereseaza cele 2 mil cat ar putea sa coste alea , ci ca m-am lovit nasol ......mai bine dadeam banii degeaba asha decat sa cad! Editat Octombrie 9, 2006 de jymijymi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 depinde ce presiune aveai in cauciucuri dar cred ca mai degraba calitatea lor a dus la accidentul asta . Nu cred ca poti sa faci mare lucru decat sa te alegi cu un cauciuc nou daca te duci la ei , loviturile nu o sa ti le "despagubeasca" ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Nasol,sper ca pe viitor cumperi cauciucuri mai de calitate,si poate la-i umflat prea tare si de asta a puscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Teoretic, daca poti dovedi ca accidentul a avut loc din cauza cauciucului, poti da in judecata firma producatoare, care in mod normal ar trebui sa-ti plateasca daunele si spitalizarea. Dar, e cam dificil sa dovedesti treaba.Nu stiu de ce fel de expertiza ar fi nevoie pentru a dovedi ca accidentul a avut loc din cauza cauciucului si nu ca acesta (n.r. cauciucul) s-a deteriorat din cauza accidentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate