SILVIU.C Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 De aia stau bolizii de F1 ca si lipiti de pista ,nu? ...stai linistit ca toate sunt gandite inainte sa apara pe piata Am glumit, sper ca v-ati dat seama. Eu sunt prieten cu toti ! Pace! Stai linistit ,tin foarte mult la glume. Plus de asta nu ma referisem la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 Ce cauta aici un fan ducati si un fan suzuki????? Toata lumea isi doreste un Yamaha, nu-i asa? Hai pa! Ma duc la magazinul din colt cu instrumente muzicale si imi iau oricand trei diapazoane. Moca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoli33 Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Lasa tu ironiile, vedem in SBK ce se intampla! Putina rabdare,va rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Lasa tu ironiile, vedem in SBK ce se intampla! Putina rabdare,va rog! O sa se intample ce s-a intamplat si pana acum. Adica va castiga Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoli33 Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Cred ca si Bayliss rade de ce ai zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Cred ca si Bayliss rade de ce ai zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 (editat) Cred ca si Bayliss rade de ce ai zis! Aici ai dreptate. Va rade de fericire! Ce multe stii, mai! Ca un om mare. Asta care tot rade, desi are motocositoare, cine-i? Editat Decembrie 17, 2006 de boco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Aici ai dreptate. Va rade de fericire! Ce multe stii, mai! Ca un om mare. Asta care tot rade, desi are motocositoare, cine-i? 4:2=2... 2<4... 2...degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 4:2=2... 2<4... 2...degeaba. Matematica vrei? No bine! 2+2 = 4 = Degeaba Yamaha in SBK = 0 (barat) Honda = hm = 0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 Matematica vrei? No bine! 2+2 = 4 = Degeaba Yamaha in SBK = 0 (barat) Honda = hm = 0 Tare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brutt Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 Am glumit, sper ca v-ati dat seama. Eu sunt prieten cu toti ! Pace! tradatorule!cu mine nu mai esti prieten! Hai pa! Ma duc la magazinul din colt cu instrumente muzicale si imi iau oricand trei diapazoane. Moca. bogas noi stim cu totii ca cele trei diapazoane iti sunt infipte adinc in suflet dar ca nu vrei sa recunosti. hai vinde 999 si ia frumusete de r1 2007. Aici ai dreptate. Va rade de fericire! Ce multe stii, mai! Ca un om mare. Asta care tot rade, desi are motocositoare, cine-i? unul care stie mate bine,bine de tot. mie unul mi-a placut 2<4,nu stiu de ce dar mi-a placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate