BTK Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 (editat) In calitate de nou membru al acestui forum, va salut pe toti! Aici am sa va prezint aici prima mea motocicleta adevarata, de care sunt tare mandru si pe care o iubesc la nebunie. Este vorba despre o Honda CBR 600 F4 ('99 - '00). Am luat-o acum o saptamana si ceva, si sunt mai mult decat multumit de ea. Inca n-am apucat sa-i fac schimbul de ulei, ca a stat peste iarna, dar il voi face cat de curand, si va mai trebui sa-i schimb acusi bujiile. In rest, las pozele sa vorbeasca. Editat Aprilie 9, 2011 de BTK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 Felicitari! Bine ai venit in randul motociclistilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 ce chestie, pozele sunt facute la juma de km de casa mea! felicitari si sa-ti aduca numa' bucurii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BTK Postat Aprilie 10, 2011 Autor Share Postat Aprilie 10, 2011 Multumesc mult! @cnairda: Cand vii prin Piatra poate dam o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate