mar33an Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 salut, stie cineva ce fel de lichid se baga in amortizorul antivoblaj? L-am desfacut pt ca picura, am schimbat oringurile si acum nu stiu ce fel de lichid sa bag. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 eu in al meu am bagat ulei de furca 15W si s-a intarit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mar33an Postat Aprilie 12, 2011 Autor Share Postat Aprilie 12, 2011 eu in al meu am bagat ulei de furca 15W si s-a intarit Multumesc! pun ulei de furca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Vezi ca parca ala tre scufundat intr-un vas cu ulei si asamblat acolo Asa am vazut pe cineva care il repara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jogoftp Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Am si eu o problema cu un amortizor antivoblaj de GSXR 600, k1. Pe tija amortizorului lasa o ruma fina de ulei, este defect? Se poate repara, daca da imi puteti spune va rog un service din Bucuresti care face asa ceva? Si daca nu cer prea mult...poate stiti si un pret estimativ. Va multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate