vvulpe Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 ajutoooor fratilor am trecut pe whish list de iepuras acum un carburator complet pentru Mobritza mea cea ruginita si amarata. ce spuneti am ceva sanse? p.s. am si ceva banuti de dat pe el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 (editat) Apropos, nu merge carburator de scuter, indiferent dacă e 4T sau 2T? O flanÂşă se mai poate face .... (oricum văd că e sistemul de colier peste gît de cauciuc, deci în principiu o rezolvare foarte rapidă). Editat Aprilie 15, 2011 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorucioby Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 D le Vulpe am pus carburucu de kymco pe mobra flansa de cauciuc fiind o bucata de furtun de radiator de masina. Merge perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Carburucuru.... sau carbucucu.... Acuma facem băÂşcălie... bine că merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 (editat) eu am auzit ca pe jawa merge karburator de kavasaky - in 2t noutate Editat Aprilie 20, 2011 de kinguh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Ce naiba bre, orice carburator care e gîndit pentru o anumătă capacitate: difuzorul e calculat, jigloarele de asemenea pt. a da un anumit debit, totul calculat în funcție de plaja de turații etc. De-aia jigloarele sunt calibrate, etc. Indiferent că e 2T sau 4T, debitul de aer tras de motorul aspirat va trage acelaÂşi debit de benzină comandat de deschiderea accelerației. Curios sunt ce carburator merge pe Jawa? Că de 350 nu prea sunt multe motoare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Ce naiba bre, orice carburator care e gîndit pentru o anumătă capacitate: difuzorul e calculat, jigloarele de asemenea pt. a da un anumit debit, totul calculat în funcție de plaja de turații etc. De-aia jigloarele sunt calibrate, etc. Indiferent că e 2T sau 4T, debitul de aer tras de motorul aspirat va trage acelaÂşi debit de benzină comandat de deschiderea accelerației. Curios sunt ce carburator merge pe Jawa? Că de 350 nu prea sunt multe motoare..... eu am auzit de la un prieten nu am stat la explicatii. astept dupa vacanta sa vad care e treaba sa fie de un minim de 27 de cai e important ca benzina si-o ia in funtie de debitul de aer suctionat de camera de ardere, ma rog-2t de vacuumul creat in carter restrictia de care zi tu la difuzor ar fi de un diamedru mai mic decat cel de la carburator de jawa;daca e mai mic e normal sa nu traga acelasi debit de aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Să fie de un minim de 27 de cai e important Puterea se obține din amestecul corect intrat... ce zici ? Cît despre difuzorul calibrat... un difuzor prea larg va asigura un flux prea lent deci prea puțin antrenant de benzină, ce zici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Apr 13 2011[/b], 04:28 PM' post='2818075'](vvulpe @ Apr 12 2011, 08:12 PM) salutam! gasim un carburator de Mobrita si pentru mine? ALECTRONIC SAID: as avea unu - mergea ultima data - de 50S - nu l-as vinde - ai ceva alte piese de 50S la schimb ? PM > me astepti invitatie speciala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vvulpe Postat Aprilie 29, 2011 Autor Share Postat Aprilie 29, 2011 astepti invitatie speciala ? scuze, am ceva rude prin ardeal poate de acolo m-i se trage.... la ce pret il ai si daca este complet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fagarashan Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 Eu cred ca tu ai o problema grava la mansarda de procesezi mai incet,nu au nici o legatura rudele din ardeal,de unde sunt si eu,de altfel.Si invata sa scrii corect!WTF? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vvulpe Postat Mai 25, 2011 Autor Share Postat Mai 25, 2011 Va multumesc frumos pentru sustinere, caz rezolvat! p.s-dupa ce voi termina de adunat toate piesele va incepe restaurarea .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate