Jump to content

alectronic

Membru
 • Content Count

  246
 • Joined

 • Last visited

About alectronic

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti,Constanta
 • Motocicleta
  Mobra 50S

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  IZH Planeta 5
 1. ...în toată discuția de mai sus nu văd varianta aia românească... gotronic.ro
 2. Cumpăr MELC de vitezometru pentru Mobra 50s... sau care se potrivește, știu că au existat și biciclete pentru aerobic cu melc de vitezometru... deci caut orice melc de vitezometru, numai să se potrivească pe roata/butucul de Mobra 50s, reply aici sau PM... mulțumesc mult!
 3. se VÂND două cabluri de vitezometru (în București sau prin Poșta Română în țară) unul NOU de PUCH absolut perfect compatibil cu vitezometrul de Mobra (30 lei) și unul UTILIZAT, original de Mobra, funcțional (20 lei)
 4. UP pentru cine e interesat, stau degeaba și e păcat de ele
 5. se VÂND două cabluri de vitezometru (în București sau prin Poșta Română în țară) unul NOU de PUCH absolut perfect compatibil cu vitezometrul de Mobra (30 lei) și unul UTILIZAT, original de Mobra, funcțional (20 lei) și CAUT să cumpăr/la schimb un melc de Mobra 50S sau Hoinar sau orice, numai să meargă și desigu să fie compatibil
 6. caut și eu un robinet de Mobra 50S, mă poate ajuta cineva ?
 7. CAUT ambielaj de Mobra 50S ... unul în stare cât se poate de bună, dezmembrări, nou, etc, aștept orice ponturi/oferte etc. pe PM, mulțumesc!
 8. mulțumim de poze, am sunat și am vb. cu nenea și a spus că după 15 mai aduce pe stoc cabluri - eu fiind din București - se combină cineva la transport cu Poșta Ro ? mai vrea cineva din București cablu ? PM me pls. (ca să nu omorât threadul ăsta aiurea)
 9. vreau și eu un astfel de cablu de kilometraj dacă se potrivește la Mobra 50S
 10. aș avea două vitezometre, PM me dacă nu ai găsit încă
 11. CUMPĂR cablu de ambreiaj de Mobră 50S din țară, prin Poștă, de oriunde ar fi, orice pont e binevenit, vă mulțumesc mult!
 12. ...la naiba - asta complică lucrurile! Mulțumesc mult de informație!
 13. CUMPĂR ambreiaj de Mobra 50S (nu știu dacă e același cu cel de Hoinar, dacă știți - vă rog să-mi spuneți și mie)
 14. ok, da, de acord, le-am găsit prin magazin(e) - ideea este: se potrivesc sigur sigur? ...adică să nu mă apuc să desfac motorul degeaba și să descopăr că nu se potrivesc
×
×
 • Create New...