Sari la conținut

kinguh

Super Membru
  • Număr conținut

    721
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kinguh

  1. Am sa incerc totusi. Din ce vad la motoreta, toata fata trebuie schimbata. Un radiator. Cadru spate e distrus. In schimb motorul merge bine. Costurile sunt destul de ridicate, cel mai scump e furca, e si upsidedown... daca nu recuperez nimica macar sa fac un dosar si sa astept vreo plata daca o fi cand o fi. Pana atunci cred ca o sa strang bani sa repar singur motoreta... Oricum daca cer daune cer pt reparatie in regim propriu
  2. E posibil? Am plecat din tara cu munca si nu am avut timp. Iar dosarul penal m-a tinut in loc.
  3. Salutare, Sper ca postez unde trebuie. Am fost accidentat grav ce a urmat cu spitalizare in vara lui 2020. M-am refacut fizic, trecut prin judecata penala etc, acum e finalizata treaba, in schimb motoreta e stricata si aduna praf. Acum pentru Dosarul de daune moto..... Din ce inteleg e nevoie de un deviz de reparatii de la un service autorizat rar pentru motociclete, acte de identitate, cartea motoretei.... altele nu mai stiu. In cazul unui dosar cu vatamare de ce declaratie e nevoie de la politie pentru dosarul de daune? E nevoie de hotararea legalizata din dosarul penal de la tribunal? Ce proves verbal e nevoie la dosar? Stie careva care sunt pasii de urmat pentru dosarul de daune? Mentionez ca inculpatul a avut asigurare la Euroins; a avut careva nenorocul de a deschide un dosar la FGA? ca din ce am citit trebuie sa depun dosarul la FGA ca euroinsu e in insolventa de cativa ani. Multumesc de raspunsuri si asfalt uscat! Si unde se poate face constatare moto in bucuresti/ilfov? + motoreta clar trebuie pe platforma adusa la servisul autorizat Trebuie sa deschid dosarul intai la FGA si apoi se face constatarea sau se poate face separat?
  4. Merge si fara presa hidraulica daca sunt scule bune de presat, am mai facut asta in trecut. Da nu ziceti rau sa ma duc cu fuzetele-n brate.. mai greut ca tre sa merg cu autobuzu pana la vreun nene.. Stau in corbeanca la o ruda... poate gasesc ceva pe aici , o iau cu pejosu. Da e o idee sa cumperi ceva si le faci la unii o treaba, cerere sa fie... Am sa caut un atelier, garaj ceva... si 50 lei e destul de ok/ieftin pt schimbarea rulmentilor.
  5. Da, noi nu am gasit deloc, doar asamblat cu tot cu butuc si second hand... asa ca nu merita.....am joc destul la rulmenti si vreau neaparat sa pun noi.... Stiu cum e cu rulmentii...de aia as avea nevoie de extractor/presa de rulment, mai degraba presa e mai folositoare - pe o tija filetata groasa (M16-18 etc) si se reolva treaba destul de ok. Ma gandeam sa iau un set de presa...dar nu merita sa dau >400 ron pentru o singura folosire... asa ma duc la service, dar nu am asa multi bani...perioada mai saraca na..
  6. Salut, Vreau sa schimb rulmentii de la roti de la un Citroen Saxo, nu am destui bani sa ma duc la service, in schimb as putea face eu treaba daca am scule; problema e ca nu le am pe toate...Si ma gandeam sa postez aici poate este cineva care ma poate ajuta pentru niste beri colosa? Nu am sculele de extras rotorul si rulmentii din fuzeta, pe spate am tambur, acolo ar fi mai usor ca sparg rulmentul si ar fi mai usor. Merci!
  7. lukoil a1? https://www.google.com/maps/place/Lukoil,+Km.+30,+Bolintin-Vale,+A1/@44.4588407,25.7565805,13z/data=!4m5!1m2!2m1!1spetrol+station!3m1!1s0x40b209fd1d3b35e7:0xe13aabcf746f4c59
  8. maine la 10 e ok. am tel cu gps si harta. am si chei de strans chestii. 12, 14 cheie fixa? cum ne intalnim maine?
  9. eu sunt liber maine toata ziua. te pot insoti la o plimbare. dar nu pot sa merg mai repede de 110 km/h croaziera. am monocilindru
  10. SMAEB, a-ti pus pe poster unu pe motoreta cu telefonu in mana? data viitoare gantiti-va si voi sa nu mai puneti asta. lumea e plina de telefoane. telefonu a devenit un simbol. o sa facem niste piramide si scrijelim niste telefoane pe pereti in loc de vreun soare.
  11. kinguh

    Cineva din Bayern

    pff. si in anglia e 500 lire pe an pt un motor de 600cc, doar daca ai garaj si in zone fara criminalitate poti scapa sub 200 lire/an
  12. Poti sa ii faci pe cate luni sau pe cateva zile etc...poti plati in rate... cel mai bine sa iei la bulk, pe 6 -1 an.. https://www.just-motorcycleinsurance.com/ - ii folosesc si sunt foarte buni- axati pe moto mai bine decat altii sa fii strict la completarea datelor. ai multe optiuni de ales, garaj din beton/lemn, cate mile faci pe an, ce chestii aftermarketuri ai pus pe motoreta/ tipuri de evacuari ...etc. e fain ca triaza si reduce pretul. eu am dat 200 lire pe an pentru transalp de 600 si am pus inca 120 asigurare de drum si de viata..fata de anul trecut cand am dat 550 pe fire and theft.
  13. O problem la transalp pe care nu am mai intalnit-o Cand accelerez acul de temperatura se ridica.. Cand pun luminile in functiune treptat pana la faza lung la fel...acul se ridica treptat. pana cand toate luminile sunt puse acul ajunge pe rosu... Ce am mai citit poate fi o masa pe undeva... A mai intalnit careva problema asta?
  14. Mai sunt dube parcate pe poduri cu camere pe infrarosu ce bate in lungul autostrazii, din fata sau spate.. nu iti da nici un flash nimic, daca iti dai seama prea tarziu...astepti scrisorica acasa
  15. o frana mai buna este data la placute de HH, care sunt sinterizare, contin Cupru, alea moi sunt organice - GG. cele metalice ridica coeficientul de frecare dintre placuta si disc la franari puternice. prin disiparea de energie prin etrier.. astea se folosesc la curse; alea care dau un scartait mecanic, alea sunt sinterizate. de blocat blocheaza orice frana, chestia e ca alea organice nu disipa destula caldura incat sa ramana acelasi coeficient de frecare la o frana blana. astea organice sunt bune la inceputul franarii. sunt cele mai decente pt strada, chiar si pe o vitezana e destul. https://www.pinkbike.com/news/brake-pad-information-2009.html se poate frana bine cu orice motoreta, important e sa cunosti motoreta, sa ii stii limitele in diverse conditii.
  16. L-a prins pe careva vreo duba pe autostrada, mergand blana? amenzi, puncte etc?
  17. https://www.dropbox.com/s/4f0sp9i0bzp42c4/Service_Repare_Manual_Honda_XL600_650V_Transalp_XRV750_AfricaTwin_87_07_st_font_fin.pdf?dl=0 color si cu text ! » Post actualizat in 21 Mar 2017 14:23 am schimbat fata, am lasat master cilinderu original+ furtun cu insertie de otel. frana este foarte buna. clar franeaza mai bine cu 2 discuri. numa cand o pisc se lasa suspensia; in schimb 1 disc mie imi e de ajuns. oircum sunt si usor., am 60kg ..conteaza foarte mult greutatea omului. oricum folosesti si spatele mult, mai ales la franari de urgenta ca are influenta mare spatele
  18. kinguh

    BURSA LOCALA

    Are careva niste inaltatoare de transalp 600? 30mm ar fi boboc. multam.
  19. Cumpar contact cu key + capac rezervor pentru aceleasi chei bineinteles pentru transalp 600. Cineva are disponibile?
×
×
  • Creează nouă...