sadik69 Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 Pe cine tenteaza o partida de soft enduro in zona Muresului? Stiu destule trasee faine, dar nu m-as duce chiar singur. Si avand in vedere ca Marque pleaca in weekend spre Bucuresti...."raman" singur. Astept "oferte" de la Mureseni cu DR-uri , Dominatoare, XTZ-uri, sau alte motoare cat mai asemanatoare. Am gasit niste trasee de belea pt. astfel de motoare , asa ca satisfactia e garantata. Hei dar nu sariti chiar asa...nu toti de o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadik69 Postat Octombrie 13, 2006 Autor Share Postat Octombrie 13, 2006 Vino si tu cu Marque ! Mai eu vreau soft enduro , nu asfalt ... chiar daca e vorba de transfagarasan. Si in plus nu prea stiu ce o sa faca Marque daca il trazneste pe acolo un frig de ala crancen , o ceata groasa, o burnita, un polei , poate o ninsoare. Desi eu cred ca s-a inchis Transfagaraseanul. Si in plus am fost anul asta o data pe Trans. E de ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan ms Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 eu sunt dispus la iesiri in weekend cred k sambata si duminik iesim mai multi dak vrei poti veni cu noi uite nr meu de tel 0740146358 de obicei suntem 5-10 persoane cu dr 350, 600, honde, fiecare cu ce are deseara stabilim mai multe, deci dak vrei sa iesim ma poti suna oricand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadik69 Postat Octombrie 13, 2006 Autor Share Postat Octombrie 13, 2006 eu sunt dispus la iesiri in weekend cred k sambata si duminik iesim mai multi dak vrei poti veni cu noi uite nr meu de tel 0740146358 de obicei suntem 5-10 persoane cu dr 350, 600, honde, fiecare cu ce are deseara stabilim mai multe, deci dak vrei sa iesim ma poti suna oricand Ok sa vedem ce iese.... Sambata sau duminica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate