Coxaru Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Si ...fiinca tot ii la moda sa tot intrebe lumea de tot feluri de vibratii jocuri si tot altele, intreb si eu... Suza_buniutza mea ii stabila in linie dreapta in franare si toate alea dar cand vine vorba de viraje ceva mai stranse luate ceva mai agresiv, nu foarte, incepe sa topaie de spate si devine instabila .... Dati-va cu parerea! Mentionez ca gumele is in stare foarte buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Prea moale suspensia pe spate sau descentrata fata/spate. Vezi ,,jocuri" la roata, apoi orienteazate pe reglarea suspensiei. Deocamdata nu stiu altceva ce-ar fii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Octombrie 14, 2006 Autor Share Postat Octombrie 14, 2006 Ce intelegi prin descendenta fata spate? Ca nu inteleg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Octombrie 14, 2006 Autor Share Postat Octombrie 14, 2006 Deabea acu am vazut ca ai scris descentrata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 Si ...fiinca tot ii la moda sa tot intrebe lumea de tot feluri de vibratii jocuri si tot altele, intreb si eu... Suza_buniutza mea ii stabila in linie dreapta in franare si toate alea dar cand vine vorba de viraje ceva mai stranse luate ceva mai agresiv, nu foarte, incepe sa topaie de spate si devine instabila .... Dati-va cu parerea! Mentionez ca gumele is in stare foarte buna! sal ! da si tu mai multe detalii ! ai schimbat cumva dimensiunile anvelopelor (ai pus mai late ? ce fabricat sint? motocicleta a fost tavalita sau accidentata? ai umblat la setarile amortizoarelor? presiunea arcurilor?) asa "la ghici" nu-ti poate spune nimeni ce are motorul tau ! de ce intreb??? am un amic cu o yamaha fz750 ... cauciucuri metzeler fata dimensiunea originala iar in spate a avut in loc de 140 unul de 160...... zice-ai ca are cadrul rupt asa rau era sa mergi cu ea! acum are bridgestone (bt45 cred) cu dimensiuni originale (spate 140) merge perfect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Octombrie 15, 2006 Autor Share Postat Octombrie 15, 2006 Aceiasi treaba si la mine, aveam guma de 140 si am pus de 160! Oare asta sa fie problema? La setarile suspensiei spate nu am umblat desi cu pasager in spate mi se pare cam prea lasata, eu singur nu mi se pare ca ar fi prea moale... Poate da cineva care a schimbat guma pe spate mai mare mai multe informatii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 sal ! sint aproape sigur ca e anvelopa din spate ! daca ai posibilitatea schimb-o si o sa fii surprins de rezultat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Octombrie 16, 2006 Autor Share Postat Octombrie 16, 2006 Cu, guma aia de 140 arata ca o paraitoare dar cred ca o s-o schimb sa vad ce se intampla... Multan frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate