lucasone Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Salutare tuturor! XTX ul meu de 125 are aprox. 2500 km. si merge mai prost decat atunci cand l-am luat (de la reprezentanta), adica parca nu mai urca in ture - nu mai atinge 120 km/h ci numai 100 (nu m-am ingrasat!). Modificarile pe care le-am facut: - pus bec halogen de 55 W, fata de 35 W cel original; - pus toba Remus = evacuare mai buna (vezi poza) - pus bujie NGK Iridium - pus filtru benzina (de la motomania, special pt moto) - scimbat uleiul, dar n-am gasit ulei TYPE SH asa cum recomanda producatorul - cam atat.. Ce am constatat: - ralantiul este f. neregulat, mai ales atunci cand se incalzeste; fluctueaza de nebun intre 1300-2300 rot/min; - bujia este innegrita; i-am marit distanta de la 0.6 mm. la 0.7 si parca e mai putin afumata; - carbul este VM22SS/3D6 Mikuni si nu are decat un singur reglaj pe parte stanga; cand invart surubul de reglaj se schimba turatia, dar nu e o regula sa fie reglaj de ralanti. stie cineva la ce foloseste? CINE MA AJ CU UN SFAT ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Ti-am trimis un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate