Hoinarul Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 pret 5O de lei cu taxele postale incluse ! filetele nu sunt deteriorate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 pai asta merge si la mobra, si la unele mopede cu aprindere pe magnetou, am si eu una si este foarte folositoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 ce face asta la mobra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoinarul Postat Aprilie 19, 2011 Autor Share Postat Aprilie 19, 2011 pai asta merge si la mobra, si la unele mopede cu aprindere pe magnetou, am si eu una si este foarte folositoare nu chiar, este putin mai mare "piulita" , ca sa ii zic asa , si nu se potriveste la filet cu magnetoul de mobra, am si presa pentru volanta de mobra , dar pe aia nu o vand, o am tot tipul in sutia de scule de la motoreta...ca nu se stie batranicile astea sunt imprevizibile... Mesaj completat pretul scade la 35 de lei cu taxele postale incluse ! Mesaj completat 2O de lei cu taxele postale incluse! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oltenas Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 daca mai exista presa ,o cumpar eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoinarul Postat Octombrie 28, 2011 Autor Share Postat Octombrie 28, 2011 (editat) daca mai exista presa ,o cumpar eu Da, exista. Da-mi un mesaj privat cu datele , si luni cel tarziu pun coletul la posta cu plata in ramburs. Editat Octombrie 28, 2011 de Hoinarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate