Baiazid Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Salutare baieti!!!...imi pare rau ca nu am putut participa la toata plimbarea si imi pare si mai rau daca chiar s-a intamplat ce se vorbeste pe aici.Sper sa nu fie nimic grav Aveti super sosea si curbe. Sunt chiar invidios. Ps:mi-a parut bine de cunostinta Baiazid Asemenea Chiar mi-a placut cum ati abordat curbele! Si RAY le are bine bine cu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Aveti super sosea si curbe. Sunt chiar invidios. Soseaua aia ,abia a terminat-o de vreo luna ,pacat ca e plina de nisip de la carutasi si cam incep sa pice frunzele.Urmeaza sa termine si cealalta portiune de vreo 10 kilometri si o sa fie super -bun drumul ,atunci o sa fie super-fain Poate mai anuntati si voi cand mai aveti drum prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Soseaua aia ,abia a terminat-o de vreo luna ,pacat ca e plina de nisip de la carutasi si cam incep sa pice frunzele.Urmeaza sa termine si cealalta portiune de vreo 10 kilometri si o sa fie super -bun drumul ,atunci o sa fie super-fain Poate mai anuntati si voi cand mai aveti drum prin zona Oricum va multumim ca ne-ati indrumat pe drumul spre valea pinului si nu am nimerit pe griblura Chestia cu anuntatul a stat asa: eu si vali (virago) planuisem sa facem in 2 excursia aceasta. Dar am aflat de la Radu (hellrider) de excursia paralela si i-am propus initial sa mergem impreuna pana in Brasov. Dupa ce i-am spus de planurile mele cu Siriul ... au venit toti. Pacat de tragedia de la urziceni ca iesea o excursie super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Super tare poza!(nu mai fumati in benzinarie ) Pacat ca sa intamplat accidentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Oricum va multumim ca ne-ati indrumat pe drumul spre valea pinului si nu am nimerit pe griblura Griblura era bine sa fie ,dar acolo zici ca s-a petrecut al doilea razboi mondial ,nu-ti vine sa crezi cum este. Si pe la Poiana Pinului si satele aferente este infect drumul (foarte frumos ca peisaj ,mai ales la manastirea Ciolanu) dar din 2 rele am ales raul cel mai mic eu si vali (virago) planuisem sa facem in 2 excursia aceasta. Dar am aflat de la Radu (hellrider) de excursia paralela si i-am propus initial sa mergem impreuna pana in Brasov. Dupa ce i-am spus de planurile mele cu Siriul ... au venit toti. Daca mai aveti drum prin zona nu ezitati sa spuneti Pacat de tragedia de la urziceni ca iesea o excursie super Pacat ,mare pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate