Sari la conținut

Excursie De Sfarsit De Sezon

Hellryder
 Share

Postări Recomandate

Salutare baieti!!!...imi pare rau ca nu am putut participa la toata plimbarea si imi pare si mai rau daca chiar s-a intamplat ce se vorbeste pe aici.Sper sa nu fie nimic grav

Aveti super sosea si curbe. Sunt chiar invidios.

Ps:mi-a parut bine de cunostinta Baiazid :) :lol:

Asemenea :D :D :P Chiar mi-a placut cum ati abordat curbele!

Si RAY le are bine bine cu :) :lol: :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aveti super sosea si curbe. Sunt chiar invidios.
Soseaua aia ,abia a terminat-o de vreo luna ,pacat ca e plina de nisip de la carutasi si cam incep sa pice frunzele.Urmeaza sa termine si cealalta portiune de vreo 10 kilometri si o sa fie super -bun drumul ,atunci o sa fie super-fain :D

Poate mai anuntati si voi cand mai aveti drum prin zona :) :D

Link spre comentariu

Soseaua aia ,abia a terminat-o de vreo luna ,pacat ca e plina de nisip de la carutasi si cam incep sa pice frunzele.Urmeaza sa termine si cealalta portiune de vreo 10 kilometri si o sa fie super -bun drumul ,atunci o sa fie super-fain :)

Poate mai anuntati si voi cand mai aveti drum prin zona :angry: :)

Oricum va multumim ca ne-ati indrumat pe drumul spre valea pinului si nu am nimerit pe griblura :ok:

Chestia cu anuntatul a stat asa:

eu si vali (virago) planuisem sa facem in 2 excursia aceasta. Dar am aflat de la Radu (hellrider) de excursia paralela si i-am propus initial sa mergem impreuna pana in Brasov. Dupa ce i-am spus de planurile mele cu Siriul ... au venit toti.

Pacat de tragedia de la urziceni ca iesea o excursie super

Link spre comentariu

Oricum va multumim ca ne-ati indrumat pe drumul spre valea pinului si nu am nimerit pe griblura
Griblura era bine sa fie ,dar acolo zici ca s-a petrecut al doilea razboi mondial ,nu-ti vine sa crezi cum este. Si pe la Poiana Pinului si satele aferente este infect drumul (foarte frumos ca peisaj ,mai ales la manastirea Ciolanu) dar din 2 rele am ales raul cel mai mic :angry:
eu si vali (virago) planuisem sa facem in 2 excursia aceasta. Dar am aflat de la Radu (hellrider) de excursia paralela si i-am propus initial sa mergem impreuna pana in Brasov. Dupa ce i-am spus de planurile mele cu Siriul ... au venit toti.
Daca mai aveti drum prin zona nu ezitati sa spuneti :ok:
Pacat de tragedia de la urziceni ca iesea o excursie super
Pacat ,mare pacat :)
Link spre comentariu