Vizitator ALINU Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Ieri seara a avut loc si in Galati un accident in care a fost implicata o Honda 954 care s-a lovit frontal de o dacie 1310 din 1900 toamna condusa de o femeie care a circula din sens opus pe o artera principala din Galati si a virat la stanga pe o straduta fara sa acorde prioritate motocicletei. ( Dacia mai era lovita si in partea cealalta tot din vina ei). Motocicleta este dauna totala iar motociclistul si pasagera motociclista si ea nu au patit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 pfoaiii ce bine ca nu au patit nimica cei dp motor....rasuflu usurat....asfalt uscat tuturor si ride safe!ca se pare cal a noi conducatorii auto au vina de cele mai multe ori la accidente care o fost implicate motociclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Cumva tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 ai dat-o de pamant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Cumva tu? vad ca are 17 ani, deci legal, n'ar putea fi el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Nu , nu eu. E vorba despre un 954 albastru..o sa pun poze cand imi va da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Banditosul argintiu Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Dumnezeu a fost cu ei. Bine ca n-au patit nimic. Asteptam informatii mai concrete. Cum s-a intamplat? A cui vina a fost? Nu poti acuza din start doar asa, subiectiv, o femeie, si Dacia ei din 1900 toamna.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Eu zic sa citesti mai cu atentie am spus a cui si de ce a fost vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Motocicleta este dauna totala iar motociclistul si pasagera motociclista si ea nu au patit nimic. accident frontal , motocicleta dauna totala si ei nu au patit nimic?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 accident frontal , motocicleta dauna totala si ei nu au patit nimic?? Da , motocicleta este dauna totala deoarece au intrat cu roata fata in roata spate a daciei...deci soc maxim.Daca intra in usa sau aripa era altceva...Asa cred eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 au intrat cu roata fata in roata spate a daciei...deci soc maxim deci accident frontal.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate