itc Postat Aprilie 22, 2004 Share Postat Aprilie 22, 2004 Fac si la altii, da' le fac la servici si stau cam rau cu timpul. Daca-mi aratati modelul, va spun cat va costa si cand vi le fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
itc Postat Aprilie 22, 2004 Autor Share Postat Aprilie 22, 2004 si pe dos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 22, 2004 Share Postat Aprilie 22, 2004 Autocolant nu-i asa? ca se vad liniile de la flacarile incalecate. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radujupi Postat Aprilie 23, 2004 Share Postat Aprilie 23, 2004 Arata foarte frumos! Chiar daca unii au vazut ca " se vad marginile de la autocolant". Da-i inainte ca le faci frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 23, 2004 Share Postat Aprilie 23, 2004 Tot asta i-am urat si io nu.? Sec . Gestul conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radujupi Postat Aprilie 23, 2004 Share Postat Aprilie 23, 2004 OH! DA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
junker Postat Aprilie 23, 2004 Share Postat Aprilie 23, 2004 Sunt foarte simplu de facut astea,(cutter-ploter) dar arata bine mai ales pe carenele speed-elor. Daca e careva din Bv interesat sa-mi scrie un mail ca-l ajut cu placere sa-si faca (fara costuri suplimentare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biticu Postat Aprilie 23, 2004 Share Postat Aprilie 23, 2004 si eu caut un meserias... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 24, 2004 Share Postat Aprilie 24, 2004 OH! DA! Si oricum nu inteleg care-i problema, nu au vazut numai ''unii'' a vazut o tara intreaga ca se vad margini prin autocolant, si daca ma deranjeaza asta-i problema mea, in nici un caz n-am spus la lume ca desenele pe choppere nu se fac cu autocolant ci cu vopsea, cui ii place autocolantul n-are decat. Deci unde-i problema ca am facut o observatie ca este autocolant. I-am urat numai bine la om. Stiti cum este pe forumul asta, fiecare intelege ce vrea, cum vrea si inca o data ce vrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Aprilie 25, 2004 Share Postat Aprilie 25, 2004 cum dau de tine in bv?trimite-mi un sms pe tel 0723390001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate