Lutzifer Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Azi 23.Aprilie.2011 am bagat o plimbare scurta cu motorul pana la UTVINIÂŞ. Este la 15 km de Arad. Se merge pana in Zimandul Cuz, la iesire se face un drum prafuit in stanga. Se merge pe el aprox 3 km si se ajunge la locul unde am stat noi in padure... este un loc frumos, nu a fost nimeni pe acolo, liniste, curat. Am fost eu, Atti cu Moni, Alex (Swartelf) cu Elena , Mărădeanu (Moto Manu) si putin mai tarziu a aparut si Ovi (Picasso_ss). Am "bătut" mingea putin la soare, dupa am facut un foc sa frigem ceea mai buna leguma, PORCUL. Dupa am stat la soare, am lenevit, am povestit si asa a trecut toata dupamasa. Pe la ora 17:00 si un pic am plecat spre casa. A fost o iesire surta, ieftina dar foarte placuta Pentru mai multe poze intrati pe BLOG! SlideShow FOTO/VIDEO! Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Sigur nu era sambata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 24, 2011 Autor Share Postat Aprilie 24, 2011 Sigur nu era sambata ? ba da! Din relfex am scris "Duminică" Numai zi la nimeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 observ ca plimbarile de anul aceasta le faci fara pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 24, 2011 Autor Share Postat Aprilie 24, 2011 observ ca plimbarile de anul aceasta le faci fara pasager Da, asa-i din păcate! Fără pasager(ă). Si ieÂşiri din ce în ce mai scurte că nu-s nici bani! Au cam trecut vremurile bune, au venit cele câcăcioase! Dar până supraviețuim ii bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 Foarte frumos dar cu porcul pe gratar sambata nu prea da bine, i-mi plac pozele tale eu nu reusesc sa le fac asa frumoase.Hrisos a inviat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 24, 2011 Autor Share Postat Aprilie 24, 2011 Foarte frumos dar cu porcul pe gratar sambata nu prea da bine, i-mi plac pozele tale eu nu reusesc sa le fac asa frumoase.Hrisos a inviat. Mersi! Ehh, cu porcu acuma asta e, nu pot fi toate perfecte Toate cele bune! Mesaj completat PS: S-a rezolvat si modificarea titlului gresit de mine... ca am scris "duminica" in loc de "sambata" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate