Sari la conținut

maverick08

Membru
  • Număr conținut

    278
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de maverick08

  1. Cu avatarul ala al tau, nici eu nu mai am.
  2. Accident Kiseleff (Bucuresti) - 15.oct 22:30 Suzuki GSXR alb-albastru de Bucuresti cu VW Caddy. VW (sofer 23-25 ani) a intors pe trecerea de pietoni din fata muzeului venind dinspre Rond Presei si motociclistul Arcul de Triumf. Cu 3 secunde inainte de accident cel cu VW era sa fie lovit in spate din cauza manevrei lui de destept. Am traversat imediat sa-l ajut cu sfaturi si telefon la politie si ambulanta (care au venit in max 5 min dar dupa Realitatea TV). Motociclistul acuza dureri , probabil clavicula si altele. VW avea bara fata si farul probabil si aripa dreapta praf iar motorul rezervor spart si altele plus probabil casca sparta. N-am reusit sa fac poze sau retin numerele pentru ca mi-a murit bateria.Cautati pe net, poate au pus astia de la realitatea filmare sau ceva. » Post actualizat in 15 Oct 2014 21:09 locatie: https://www.google.ro/maps/search/presei/@44.4721313,26.075831,3a,75y,317.58h,45.16t/data=!3m4!1e1!3m2!1s5rMB73J-mlG7zOcQiylsBw!2e0 pardon, fix dupa trecere, la 1 metru adica , pe linia continua.
  3. Pai daca i-a dat bani pentru reparatie nu e normal sa-i lase si motorul ? Trebuie sa aiba ce repara....nu?
  4. Astazi costica a fost un om fericit. Internetul n-a mai picat iar el a putut conversa (mai mult in limba lui) cu niste tipi de pe un forum foarte drag lui.
  5. Duck what ?! PS. http://en.wikipedia.org/wiki/Duct_tape
  6. Salutare, Are cineva stickerele (vectoriale sau nu, facute etc.) de pe R1 '00-01 varianta de mai jos? ex: http://cdn.motoincontroroma.it/gallery/5820/anteprima.jpg Multumesc anticipat!
  7. Scuze daca nu e ok aici dar daca vinde cineva semighidon dreapta si semnal dreapta pentru 00-01, va rog un PM. Mersi!
  8. Aproape de Militari, la Carrefour Militari a fost ieri unul. La iesirea din micul tunel spre giratoriul de la Hypermarket/Benzinarie/Norauto, s-a imprastiat un prieten din cauza unei adormite care s-a speriat de curba...
  9. Daca nu pui echiparile fiecarei bicle (marca si modelul fiecarei piese - pipa, furca etc), cam greu... Oricum, la prima vedere, preturile nu mi se par prea ok.
  10. Salutare! Aveti cumva un tutorial sau imi puteti explica va rog cum intaresc amortizorul central (2001)? Stiu ca e un nr de ture etc. Multumesc frumos!
  11. Are cineva bicicleta electrica ?
  12. O sa te stergi la fund cu amiabila aia! Chiar daca ar fi comentat cap de creta ca nu se poate decat cu amiabila, tot rezolvai. Iar legat de fuga de la locul accidentului, pe care i-ai iertat-o, daca era Maica Tereza dar se grabea iti lasa un bilet! Nu va inteleg frate, timpul pierdut la politie, repararea masinii, carburantul, nervii etc etc nu se mai pun in calcul ?!
  13. Si cand te gandesti ca e abia prima pagina
  14. Ma gandesc ca nu au fost internati si alti motociclisti astazi si o sa-l gaseasca destul de usor printre hartii cand intrebi de el.
  15. N-au pus radarele pe unde trebuie
  16. Iar au aparut pe forum plictisitii cu nevoie de atentie. Era sa vad acum 2 zile un accident chiar pe o straduta; unu cu un berlingo/doblo/ceva de marfa vroia sa o intoarca si daca nu-i dadea un claxon mobristul, se urca cu spatele pe el. Bine ca aveau amandoi viteza mica dar ati prins ideea.
  17. Va atentionez, este vorba doar de conserve
  18. http://www.youtube.com/watch?v=84rbCKAasGI&feature=player_embedded
  19. @motorea: Tare prima poza Sa va traiasca animalutele tuturor, ce ma oftic ca nu pot avea si eu...
  20. Pe asdefplm l-au abuzat profund si in repetate moduri niste motociclisti, nu? Daca cu omuletii in armura nu avea cum sa se bata, si-a facut si el conturi pe toate forumurile si a inceput sa-si varse frustrarile dupa cum a spus si el. Cica conservarii nu se baga deloc printre masini, zau ma ?
  21. http://www.youtube.com/watch?v=3VLcLH97eRw&feature=feedu
×
×
  • Creează nouă...