Sharky66 Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 Tocmai am auzit la stirile de la ora 17 ca a fost un accident acolo (Fanatna Miorita (Intre Baneasa si Casa Presei)), eu la 16:30 am trecut pe acolo si nu era nimc.. stie cineva mai multe? Ce am inteles este ca un motociclit a taiat calea unuia si ala a intrat in el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 (editat) Zona aia e faimoasa pentru accidente de conserva, sper sa fie ok bikerul ... cica nu a patit nimic: http://www.ziare.com/stiri/accidente-rutie...-raniti-1090390 Editat Aprilie 24, 2011 de danny120669 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cezarzanf Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Sincer cred că motociclistul a fost scuza celui cu masina . Eu nu cred că a fost vină unuia care era pe motor . Eu cred că nici nu a existat motocicleta . Dar cred că Âşoferul a scăpat masina de sub control Âşi a intrat în stâlp Âşi a găsit vinovatul : motociclistul. Nu am auzit Âşi nici nu am văzut la Âştiri motorul . ÂŞi mai ales că masina era un BMW mai vechi cu care o mare parte din băieții de cartier merg tare să se spargă în figuri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriella Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 asa ma gandeam si eu. a adormit si a visat un motor ca-l incurca in trafic.imi place, ai o imaginatie incredibila. niciodata ,nicaieri , vreun motociclist nu a fost implicat in vreun accident. in nici un caz sa fie vinovat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate