Sari la conținut

cezarzanf

Membru
  • Număr conținut

    426
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cezarzanf

  1. Heee..motor identic cu al meu. E din 96? Eu sunt f f multumit de el. Iarna asta nu m-am atins de el. L-am pus la iernat si il pornesc la primavara. Asfalt uscat.
  2. Motocicleta sta in garaj. Nu cred ca difera temperatura fata de cea de afara. Am doar o husa pe ea si atat. Normal..am uns lantul si tot ce e de facut pentru iernat.
  3. Intrebare...doua ierni am stat cu acelasi aintigel. Acum am facut testul sa vad pana la cat rezista si imi arata -25 - 26 grade. Sa il mai las si iarna asta? Sau trebuie schimbat?
  4. @Bica- nu cred ca esti la subiect cu raspunsul tau. Am dat jugul jos si am sa ma duc cu el sa imi faca cheie. Multumesc frumos.
  5. Nu am cu ce sa il car 34 de km. Am sa incerc sa scot doar contactul. Multumesc frumos.
  6. Exact asta mi-a zis unu tip care face chei acum. Sa ma duc cu butucul caci la sea sau rezervor cheia poate sa foloseasca mia putini dinti si sa nu merga la pornite. Dar nu stiu cum sa scot contactul. Ma mai invart pe langa ea poate poate. Multumesc frumos.
  7. Buna seara. Din pacate am patit-o. Am pierdut SINGURA CHEIE pe care o aveam de la motor. Stiu..stiu...de ce nu am facut copie? De fraier. Am un CBR din 96 cu cheie fara cip. Motorul nu are ghidonul blocat. Am zis sa dau jos scarita spate sa ma duc cu ea cati pe ea este si butucul pentru cheie de la blocat casca. Adica aceeasi cheie de la pornire este si acolo. SI sa incerc sa vad daca face cineva cheie dupa butuc. Daca nu am noroc..cat ma duce un butuc nou sa o pornesc? Dar apoi trebuie sa schimb si busonul de la rezervor.... Multumesc frumos.
  8. Acum depinde cat vrei sa investesti. Cred ca oricum ii sta bine cu un Mark III sau EOS 1D. D4 sau etc ca sa zic asa. Dar si cu un Nikon D90 sau Canon EOS 60d faci treaba buna clar. Pana si cu un Nikon D5100 sau Canon EOS 600D te descurci fara probleme. Sticla sa ai si lunina. SI cu ceva la SH poti face treaba cu siguranta. Gen Canon EOS 40D. Parerea mea. La nunta conteaza si aparatul clar dar si fotograful. Ca peste tot in fotografie.
  9. Stai sa inteleg. Vrei sa faci poze asa de frumusete la nunta sau vrei sa faci bani din asta si tu sa faci pozele la nunta? Ca e diferenta mare. Sincer acum...cu un DSLR faci poze la nunta dar depinde si ce obiective ai si ce blitz-uri. Dar cu un SLR nu stiu ce poze de calitate faci. Asta daca vrei profit. Parerea mea.
  10. Din ce stiu e valabin daca se lovea frontal. Adica de la fizica. Dar el din spate a lovit sau mai bine zis a sterpelit coltul dubei cand aceasta se retragea pe banda vazand ca nu are loc sa depaseasca. Daca duba nu se retragea cred ca avea loc sa se bage prin dreapta.
  11. 1. Soferul masinii nu era baut. 2. Nu avea 280 cum se tot aude. 3. Nu a fost decapitat cum se zice. Toate astea sunt vb scoase de unul sa de altul. Dar a pus cineva poblema altfel? Daca au aparut probleme la frane? Daca nu au tinut? Nu avea 200, nu avea nici 170 in momentul acela. Am inteles ca pe undeva pe la 120 in apropierea masinii si deja era pe franare. Acum din ce am probat si eu in timp de la 120 la 70 franeaza foarte repede. La cat a mers nu cred ca nu stia sa franeze de la 120-140 in timp scurt. Pot sa fie si alte probleme tehnice..cine stie. Oricum o viata s-a stins
  12. Niste poze facute asa de placere http://www.flickr.com/photos/22653243@N02/with/7374083880/#photo_7374083880
  13. Am inteles ca marti la pe la ora 9 ne aduman in fata casei lui in Topliceni. Pentru cei ce vor sa vina de la Buzau: inaintea podului de la intrare in oras fac stanga pe langa benzinarie si merg pana in Topliceni. Sunt cam 4 km cred. Or sa isi dea seama unde este ulita pe stanga dupa numarul de masini si de motoare. Pentru cei ce vor sa vina de la Focsani, se trece de pod si prima la dreapta dupa benzinarie. Restul e la fel.
  14. O sa fie o defilare. Poate cei de la Buzau, Vrancea, Galati sau Braila vor dori sa vina si ei. Mai multe despre cand si ora nu stiu dar daca aflu am sa postez. Nu sunt in masura eu sa spun ce si cum dar din ce am auzit astazi cand ne-am strans am inteles asta. Bine..sa se discute si cu familia intai. Trist..
  15. Mda..ma miram ca la noi prin zona nu prea sunt accidente la cum se conduce Refacere rapida si putere sa se suie iar pe motor!
  16. Am stat ce am stat, am dat si cateva ture cu mobra si uite ca in scurt timp voi schimba distributia la motor. Nu bate, doar se aude uneori cand accelerez lantul cum se misca sub rezervor, adica un zumzet metalic. Si daca tot o am de ce nu fie noua pe motor? Daca imi iese o sa postez cum se face atat cat ma pricep sa explic. Nu particip. Ma voi uita daca se poate la cum se face.
  17. Da domnu Silviu. Te cam caut pe net dar nu dau de tine.
  18. @tng - eu am F3 din 96. Sper sa fie aceeasi mancare de peste. Multumesc.
  19. M-am uitat pe site dar cred ca trebuie sa ma uit mai atent ca nu am zair la f2 repsol ceva legat de asta. Dar ma mai uit. Multumesc.
  20. NIci noi nu stium cum se face dar avem o bila alba ca e in laterat lantul si nu trebuie dat motorul jos, intra lant inchis deci e mai simplu si plus ca suntem incurajati de voi care stiti cum se face!
  21. Multumesc. Ai schimbat singur distributia? Adica acasa fara ajutor de la mecanic sau lucrezi pe parte de service si stii bine cu ce se mananca motoarele?
  22. Habar nu am . Dar daca schimbi lantul automat schimbi si patinele sa fie ok treaba. Si avand acces la lant usor e clar ca si la patine e la fel ca sunt in acelasi loc si se schimba si ele usor. Asa deduc eu. Nu am schimbat niciodata si nu sunt mecanic. Doar ma interesam sa stiu caci se va schimba de catre mecanicul meu. Vezi ca in manualul de la cbr arata o schima cum vine lantul si cum vin patinele. Descarca manualul si arata acolo.
  23. Da. O sa fie exact cum este in manualul de service. Piatra a fost aia de era compus adin lantul intreg care nu stiam ca asa trebuie sa fie si pozitionarea lui. Dar acum stiind ca este pe exterior si ca nu trebuie sa dau motorul jos este foarte bine. Seara buna va doresc
  24. Multumesc frumos. Mi-ati luat o piatra de pe inima.
×
×
  • Creează nouă...